Members’ Benefits

Netherlands Maritime Technology is een bij FME aangesloten branche. Door het forse aantal aangesloten bedrijven bij FME, kan zij scherp onderhandelen en forse kortingen bedingen bij leveranciers. Onder de noemer Members’ Benefits worden collectieve afspraken gemaakt op het gebied van de secundaire inkoop. Hierbij kan gedacht worden aan verzekeringen, kantoorartikelen, telefonie, zakenreizen, facilitaire diensten e.d. Leden van Netherlands Maritime Technology kunnen gebruik maken van deze Members’ Benefits.

Meer informatie

Klik hier om de Members’ Benefits te bezoeken

Employees’ Benefits

Naast voordelen voor aangesloten bedrijven, zijn er ook voordelen voor de medewerkers van de leden. Deze zijn te verkrijgen onder het programma Employees’ Benefits.

Klik hier om de Employees’ Benefits te bezoeken

Toets uw aansprakelijkheidsverzekering

Gezien de huidige ontwikkelingen in wetgeving en bedrijfsklimaat bestaat de noodzaak voor scheepswerven om een adequate aansprakelijkheidsverzekering uit te nemen. Wij zien ook dat grote opdrachtgevers steeds strenger worden in de contractuele verhoudingen met onze leden. Hierom bieden wij u aan, in samenwerking met Anchor Insurance Rotterdam, om geheel kosteloos uw aansprakelijkheidsverzekering te toetsen of de dekking toereikend is conform de huidige maatstaven.

Klik hier voor meer informatie.