Members’ Benefits

Netherlands Maritime Technology is een bij FME aangesloten branche. Door het forse aantal aangesloten bedrijven bij FME, kan zij scherp onderhandelen en forse kortingen bedingen bij leveranciers. Onder de noemer Members’ Benefits worden collectieve afspraken gemaakt op het gebied van de secundaire inkoop. Hierbij kan gedacht worden aan verzekeringen, kantoorartikelen, telefonie, zakenreizen, facilitaire diensten e.d. Leden van Netherlands Maritime Technology kunnen gebruik maken van deze Members’ Benefits.

Meer informatie

Klik hier om de Members’ Benefits te bezoeken

 

Employees’ Benefits

Naast voordelen voor aangesloten bedrijven, zijn er ook voordelen voor de medewerkers van de leden. Deze zijn te verkrijgen onder het programma Employees’ Benefits.

Klik hier om de Employees’ Benefits te bezoeken

 

Aansprakelijkheidsverzekering toetsen

Gezien de huidige ontwikkelingen in wetgeving en bedrijfsklimaat bestaat de noodzaak voor scheepswerven om een adequate aansprakelijkheidsverzekering uit te nemen. Wij zien ook dat grote opdrachtgevers steeds strenger worden in de contractuele verhoudingen met onze leden. Hierom bieden wij je, in samenwerking met Anchor Insurance Rotterdam, de mogelijkheid om geheel kosteloos jouw aansprakelijkheidsverzekering te toetsen of de dekking toereikend is conform de huidige maatstaven.

Klik hier voor meer informatie

 

 

AVG-programma met 50% ledenkorting

Sinds 25 mei 2018 moeten alle organisaties en bedrijven, groot en klein, voldoen aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de nieuwe privacy-wetgeving.

Wil jouw bedrijf voldoen aan de AVG? Dan moeten er flink wat zaken worden geregeld op het vlak van juridische aangelegenheden, ICT, organisatie en marketing/communicatie. Hulp kun je daar wel bij gebruiken. Netherlands Maritime Technology biedt je een online AVG-programma, speciaal ontwikkeld voor mkb-bedrijven.

In 15 stappen is je onderneming AVG-proof en ontvang je een verklaring. Het is niet bijster ingewikkeld, maar best wel wat werk. Begin er dus snel aan! Klik hier voor meer informatie.

Vraag een kortingscode aan

Als dienstverlening biedt NMT aan jou als lid 50% korting op het AVG-programma. Klik hier om de kortingscode aan te vragen.