Waardeverlies omzetten in ecologische en economische kansen

Na het succes van de vorige editie van de ‘maritieme’ Circo track, waar onder andere Heerema, IHC en van Oord deelnamen, vindt op 12 september, 26 september en 10 oktober 2018 de tweede editie plaats. In deze 3-daagse workshop draait het om momenten van waardeverlies in product en materiaalstromen om te draaien naar ecologische en economische kansen voor de organisatie.

Aanmelden

In de aankomende Circo track is ruimte voor ongeveer 10 bedrijven, waarvan inmiddels 7 plaatsen zijn vergeven, wees er dus snel bij! Kosten voor deelname zijn, vanwege subsidie van het ministerie van I&W, slechts 500,- excl Btw. Alle bedrijven opererend in en rondom de maritieme en offshore sector zijn welkom.

Voor meer informatie en het aanmelden van jouw bedrijf kun je kijken op www.circonl.nl of contact opnemen met Circo trainer: Bas Hillerström via e-mail: bas.hillerstrom@criticalminds.nl

Circo Track: Maritiem

Circo versnelt de transitie naar een circulaire economie door de abstracte principes van de circulaire economie, in zogenaamde ‘Circo Tracks’, concreet en praktisch toepasbaar te maken voor ondernemers en bedrijven. Circo startte in 2015 en wordt mede mogelijk gemaakt door het ministere van infrastructuur en waterstaat. Circo is opgenomen in het actie-programma en de transitieagenda’s van de Nederlandse overheid in het kader Nederland Circulair in 2050. NMT ondersteunt dit initiatief.