Welkomstbijeenkomst nieuwe leden op kantoor van NMT

Op woensdag 1 november 2017 bezochten 17 personen van 12 nieuwe NMT-lidbedrijven de NMT Welkomstbijeenkomst. In 2017 heeft NMT tot op heden 26 nieuwe leden mogen verwelkomen.

Meer informatie

In een persoonlijke setting hebben de nieuwe leden kennis gemaakt met elkaar en met de medewerkers van NMT. Persoonlijk de leden leren kennen en weten wat hun standpunten en hun behoeftes zijn, is voor NMT het vertrekpunt voor al haar activiteiten. Uiteraard stond het geven van informatie over de activiteiten van de vereniging ook op het programma.

De lidbedrijven die de Welkomstbijeenkomst hebben bezocht zijn:

Uiteraard kunt u voor meer informatie over deze bedrijven de NMT Bedrijvengids raadplegen.

Infotheek, gespecialiseerd in het leveren van hardware op schepen, heeft zichzelf op deze bijeenkomst geprofileerd door hun bedrijf te presenteren door middel van een virtual reality bril.

Niet alleen voor nieuwe leden

Ook werd de bijeenkomst door twee lidbedrijven bezocht, die al een lange tijd lid zijn. Emigreen werd vertegenwoordigd door hun nieuwste collega Nel van Gommeren (Office Manager). Ook had Stefan Meun-Visser (Sales Manager) van Marble Automation, ondanks dat hij al een vaste bezoeker is van de NMT netwerkbijeenkomsten, behoefte aan meer informatie over de vereniging.

De Welkomstbijeenkomst was een geslaagde ochtend, nieuwe leden raakten verbonden met elkaar en kennis werd gedeeld.

De volgende Welkomstbijeenkomst vindt plaats in mei 2018. Laat het ons weten als u of een collega ook bij deze bijeenkomst aanwezig wenst te zijn, een kort mailbericht met uw gegevens is daarvoor voldoende: members@maritimetechnlogy.nl. U ontvangt dan in het voorjaar van 2018 een persoonlijke uitnodiging. De Welkomstbijeenkomst is kosteloos en exclusief voor leden.