Werksessie Maritime with a Mission: Zet maatschappelijke vraagstukken om in kansen voor je bedrijf

Wil jij samen met andere collega’s van binnen en buiten de maritieme sector concrete innovatieprojecten ontwikkelen? Neem deel aan één van de vier themasessies van het Maritieme Topconsortium Kennis en Innovatie (TKI Maritiem). Ontdek hoe een bijdrage aan maatschappelijke vraagstukken samen kan gaan met kansen voor je bedrijf. Bespreek de noodzaak van samenwerking voor versteviging van de positie van je bedrijf op een concurrerende internationale markt op woensdag 8 mei 2019 in het congrescentrum Ahoy Rotterdam. 

Meer informatie

Dit evenement is bedoeld voor iedereen die al in de maritieme sector actief is of juist op zoek is naar een nieuwe samenwerking bij het opzetten en uitvoeren van kennis- en innovatieprojecten. Dit kan met maritieme collega’s zijn of juist een onverwacht partnership met iemand uit een totaal andere branche. Ook studenten en young professionals zijn natuurlijk van harte welkom.

In deze werksessie wordt gebruik gemaakt van de resultaten van het TKI event gehouden op 30 november 2018 op het SS Rotterdam.

Je kunt kiezen uit de werksessies:

  • Towards Zero Emissions
  • Blue Growth
  • Digital & Autonomous Shipping
  • Safety & Security

Klik hier voor meer informatie en aanmelden