Zes redenen om bij een (internationale) beursdeelname te kiezen voor deelname via het Holland Paviljoen

In 2017 is NMT op 11 (inter)nationale beurzen present met een Holland Paviljoen. Het complete programma vindt u hier. Wij geven u zes redenen om, als u ervoor kiest aan bijvoorbeeld Marintec in China deel te nemen in 2017, te kiezen voor deelname via het Holland Paviljoen.

1. Door de opvallend Nederlandse uitstraling die het Holland Paviljoen typeert, weet de beursbezoeker die op zoek is naar kwaliteit en innovatief vakmanschap u zeker te vinden.

2. De Holland Paviljoens zijn gegarandeerd uitstekend gelegen. Toplocaties voor bedrijven die het verdienen in de spotlights te staan.

3. Bespaar tijd en moeite. Neem heerlijk ontzorgd deel aan de beurs. NMT maakt het voor u mogelijk en biedt u ook het comfort van de beschikbaarheid over WiFi en een lekkere lunch.

4. De gezelligheid van het samen met andere Nederlandse maritieme bedrijven deelnemen aan een beurs. Via het Holland Paviljoen bouwt u aan en onderhoudt u uw maritieme netwerk.

5. Nodig al uw (potentiële) klanten uit voor de Holland Networking Reception.

6. NMT brengt de ‘Hollandse touch’ mee. Het overwegend Nederlandse barpersoneel zorgt ervoor dat u uw dag kunt starten met verse koffie. Ook kaas, pepermuntjes en drop reizen met u mee en op diverse beurzen bedienen wij u en uw klanten met een verse Hollandse stroopwafel of een Hollandse Nieuwe.

Liever een filmpje met uitleg over het Holland Paviljoen?

Bekijk hier een filmpje waarin Trade Coordinator Arne Heutink uitlegt wat dat nu precies inhoudt, deelnemen aan een beurs via het Holland Paviljoen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de Holland Paviljoens contact op met het Trade team, o.a. Trade Promotion Manager Marjan Lacet via T 088 44 51 022 en E lacet@maritimetechnology.nl of Trade Promotion Assistant Sandra Mollema via T 088 44 51 026 of E mollema@maritimetechnology.nl.