Zet mbo-studenten aan de slag met een praktisch vraagstuk van jouw bedrijf

Op donderdag 12 december vindt de Maritime Delta Student Challenge plaats. Tijdens dit evenement gaan 150 tot 200 technische mbo studenten aan de slag met praktische vraagtsukken van maritieme werkgevers. Wil jouw bedrijf: 

  • In contact komen met 150 tot maximaal 200 eerste- en tweedejaars technische mbo-studenten uit de regio Rijnmond-Drechtsteden?
  • Hen aan de slag laten gaan met jouw actuele en praktische vraagstuk op het vlak van energietransitie en/of digitalisering?
  • In contact komen met onderwijsinstellingen om een basis te leggen voor samenwerking in onderwijsprojecten?

Dan is deelname echt iets voor jouw bedrijf!

De Maritime Delta Student Challenge is gericht op studenten die een technische mbo opleiding volgen in Zuid-Holland. Dankzij dit evenement komen zij, buiten de muren van het klaslokaal, op een informele manier in aanraking met maritieme innovaties. Het brengt hen in contact met de maritieme sector en geeft hen nieuwe ideeën over wat mogelijk is; op technisch vlak, maar ook over de inhoud van een baan na het behalen van een diploma. Mogen we jouw bedrijf verwelkomen en/of wil jouw bedrijf een challenge inbrengenKlik hier voor meer informatie.  

Er is slechts een aantal plekken beschikbaar. Neem voor meer informatie over dit evenement en deelname contact op met Vivian Garos van NMT via garos@maritimetechnology.nl.