Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Europort 2021 – Members only (Hal 8: beschikbaar – Hal 1: vol)

Van 2 t/m 5 november 2021 vindt Europort plaats in Rotterdam. Europort is dé ontmoetingsplaats voor de maritieme industrie. Netherlands Maritime Technology (NMT) organiseert twee Holland Paviljoens op deze beurs: één in hal 1 (vol – inschrijven voor wachtlijst mogelijk) en één in hal 8.

Let op! Alle geplande Holland Paviljoens en handelsmissies gaan door onder voorbehoud van de maatregelen rondom Corona in Nederland en het land van de activiteit. De medewerkers van Trade monitoren steeds de ontwikkelingen en houden deelnemers hiervan op de hoogte. Voor vragen kun je terecht bij Joëlla Lucas (Europa) of Marjan Lacet (Azië).

Over Europort

Met 27.000 bezoekers en meer dan 1.000 exposanten behoort Europort tot één van de grootste maritieme vakbeurzen in Europa. Verdeeld over 8 hallen presenteren verschillende nationale en internationale spelers zich op deze beurs. Europort heeft een speciale focus op gespecialiseerde schepen en slimme oplossingen voor de toekomst. Het beursprogramma omvat de sectoren marine, zeevaart, offshore specials, binnenvaart, baggerij, visserij, cruise & ferries, workboats en superjachten.

Tot de bezoekers van Europort behoren: scheepseigenaren, reders, werven, ontwerpbureaus en andere bedrijven die betrokken zijn bij scheepsbouwinvesteringen voor zowel nieuwbouw, reparatie als conversie. Zoals superintendents, fleet managers, purchase managers, ship brokers, technical engineers, project managers en naval architects.

Holland Paviljoen

Tijdens Europort organiseert NMT twee Holland Paviljoens: één in hal 1 en één in hal 8. Beide paviljoens zijn uitstekend gelegen, het zijn toplocaties voor bedrijven die het verdienen in de spotlights te staan. Deelname aan één van de paviljoens is inclusief:

 • Standbouw inclusief uiting van je bedrijfslogo en -naam
 • Standinventaris, elektra en verlichting
 • Centrale lounge met catering (inclusief lunch en diner bij avondopening)
 • Netwerkreceptie
 • Aanbod transport arrangement
 • Gezamenlijke PR
 • Ondersteuning vanuit NMT

Door de bouw van het nieuwe Conventie Centrum veranderd de locatie van Hal 8. Deze hal zal in 2021 in het Conventie Centrum terug te vinden zijn. Klik hier voor een plattegrond van de hallen.

Oppervlakte paviljoen

 • Hal 1: 719 m2 (vol)
 • Hal 8: 348 m2

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de hal en het aantal m2 dat wordt afgenomen. Zie onderstaand de prijs per m2, per hal (er geldt een minimale afname van 16 m2):

 • Hal 1: € 585,- per m2 exclusief BTW. (Vol – Inschrijven voor wachtlijst mogelijk door te mailen naar lucas@maritimetechnology.nl)
 • Hal 8: € 485,- per m2 exclusief BTW.

Verder is elke deelnemer verplicht een Marketing Service Package à € 350,- exclusief BTW af te nemen. Dit Marketing Service Package bestaat onder andere uit: één uitnodiging voor de VIP receptie, een ongelimiteerd aantal uitnodigingen voor relaties, het gebruik van registratiebanners, gepersonaliseerde exhibitor badges, op- en afbouwpassen, een bedrijfsprofiel op de website van Europort en de mogelijkheid tot delen van persberichten via Europort kanalen.

De Nederlandse Markt

Voor meer informatie over de Nederlandse markt verwijzen wij je naar ons sectorjaarverslag 2018. In mei 2020 zal het sectorjaarverslag van 2019 uitkomen. Bij specifieke vragen over de Nederlandse markt kun je altijd contact opnemen met Michel Koopman (Market Analyst – NMT) via T: +31 (0)88 – 445 10 23.

Meer informatie

Voor meer informatie over Europort kun je contact opnemen met Joëlla Lucas (Trade Promotion Manager – NMT) via T: +31 (0)88 – 445 10 24 of E: lucas@maritimetechnology.nl.

Aanmelden is mogelijk tot 31 augustus 2021, mits er nog stands beschikbaar zijn.