Dubai Header

Agenda

Bekijk hier de kalender met alle komende evenementen, beurzen en trainingen.

Zoek en filter

Opening KPC2
Bijeenkomst
26 juni 2024

Vergadering Categorie III

Om demografische redenen krimpt de beroepsbevolking. Daar bovenop komen geluiden om de arbeidsmigratie in te perken. Wat betekent dat voor ons als maritieme maakindustrie en wat moeten we nu doen om straks nog mensen op onze werven te hebben?

Marquip
Netwerkevenement
27 juni 2024

NMT Zeildag

Een hele dag op en om het water, een beter passend netwerkevent kun je bijna niet bedenken! We kijken ernaar uit je te ontmoeten bij De Kaagsociëteit in Warmond om er samen een fantastische dag vol zeilen en belevenis van te maken. We hopen dat je er dit jaar (weer) bij bent!

2Rd048d China Shipping Def Min
Handelsmissie
30 juni - 5 juli 2024

Handelsmissie Smart and Green Shipping China

Bent u actief in de groene en slimme scheepvaart? En wilt u zakendoen in China? Neem dan deel aan deze handelsmissie naar China. Meld u aan vóór 26 april 2024.

Pexels Pixabay 533325
Young NMT Event
3 juli 2024

Young NMT BBQ

Op woensdag 3 juli zijn we welkom bij AEGIR Marine in Wijk bij Duurstede. Deze zonnige periode is het ideale moment om weer bij te praten en te netwerken.

NMT SMM 2022 00617 800X280
Beurs
3 - 6 september 2024

[VOL] SMM 2024 (Members Only)

Van 3 t/m 6 september 2024 is het zover. De SMM beurs vindt weer plaats in Hamburg, Duitsland. Netherlands Maritime Technology (NMT) organiseert op deze beurs een NL Paviljoen met NL Lounge. De vorige editie was een groot succes met elke dag een vol NL Paviljoen en een druk bezochte NMT Netwerkreceptie. Ben jij er dit keer ook bij?

Scheepsbouw Voor Niet
Training
11 - 12 september 2024

Shipbuilding for non-shipbuilders (ENG course)

With this training you increase your knowledge of shipbuilding. You learn the major topics of the shipbuilding process and the shipbuilding terms.

Pexels Esranurkalay 14446169
Netwerkevenement
11 september 2024

Circulariteit & Digitalisering: Betere service verlening en minder tijdsverspilling middels de online klant omgeving.

Het programma staat in het teken van circulariteit en digitalisering.  NMT organiseert dit event samen met Digitalzh en Maritime Delta.

Kennis Delen
Training
12 september - 7 november 2024

Training Coachend kennisdelen (met collega’s)

Wil jij je kennis overdragen, maar wordt het niet helemaal opgepakt? Of ga je over afzienbare tijd met pensioen en moet je veel kennis en skills overdragen aan de collega’s die jouw werk gaan overnemen? Dan is de training Coachend kennisdelen wat voor jou.

Pexels Andrea Piacquadio 3771045
Training
18 september - 6 november 2024

Training Maritiem Projectmanagement

Professionaliseer jouw projectmanagementvaardigheden met deze praktische maritieme training. De nadruk ligt op het opzetten, inrichten en beheersen van maritieme projecten. We organiseren deze training samen met NIMO Project Management Instituut.