Dubai Header

Agenda

Bekijk hier de kalender met alle komende evenementen, beurzen en trainingen.

Zoek en filter

Internationaal Contracteren
Training
28 mei - 17 juni 2024

Training Internationaal contracteren, Algemene Voorwaarden en contractmanagement

Meer info
Informatiebijeenkomst Voor NMT Leden Maritiem Masteplan
Bijeenkomst
31 mei 2024

Bijeenkomst Maritiem Masterplan

Onlangs heeft het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat de subsidieregeling voor het Maritiem Masterplan gepubliceerd in de Staatscourant. De subsidie biedt een unieke kans voor bedrijven om innovatieve ideeën te ontwikkelen en te implementeren voor schepen die anders wellicht financieel onhaalbaar zouden zijn.

Pexels Jimmy Teoh 951539
Beurs
3 - 7 juni 2024

[VOL] Posidonia 2024

"Powering ahead" is het thema voor Posidonia 2024 die van 3 – 7 juni 2024 plaatsvindt in Athene. Het evenement in 2022 verwelkomde meer dan 28.000 bezoekers uit 103 landen, die graag zaken wilden doen met 1.964 exposanten in de bruisende beurshallen. Ook in 2024 is NMT er weer bij met een NL paviljoen. Wil jij zakendoen met de Griekse scheepseigenaren? Posidonia is dé beurs om met hen in contact te komen.

Pexels Esranurkalay 14446169
5 juni 2024

Ontbijtevenement Circulariteit en Digitalisering

Het programma staat in het teken van circulariteit en digitalisering, met speciale aandacht voor de traceerbaarheid van materialen.  NMT organiseert dit event samen met Digitalzh en Maritime Delta.

Jachtbouw Voor Niet
Training
11 - 12 juni 2024

Training: Jachtbouw voor niet-Jachtbouwers

Wil je binnen twee dagen tijd volledig worden ingewijd in de wereld van de mega­jachtbouw? Onder leiding van jachtbouwexpert Jaap van der Velde verhoog jij je begrip en kennisniveau over de jachtbouw. Na de training ben je bekend met de terminologie en karakteristieke elementen van het ontwerp- en bouwproces van jachten. Daardoor kun je effectiever in gesprek met mensen die in de jachtbouw werkzaam zijn.

Seawork 2023
Beurs
11 - 13 juni 2024

NIEUW: SEAWORK Southampton 2024

Dé maritieme workboat show van het Verenigd Koninkrijk. NMT organiseert hier voor het eerst een collectieve beursdeelname met een MKB Lounge. Een MKB Lounge een stand die je deelt met meerdere Nederlandse bedrijven. Het is een ideale uitvalsbasis om de beurs te bezoeken, relaties te ontvangen of om ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers.

NMT Motortocht 2024
Netwerkevenement
15 juni 2024

NMT Motortocht 2024

Na jaren was de NMT Motortocht weer terug in NMT's evenementenkalender. En dat enthousiasme werd beantwoord met zonnig weer en een geweldig goede sfeer. Een groep van 35 motorrijders deed mee en verspreid over het land werden drie routes gereden. Gezamenlijk eindstation was een eetcafé in Doorn. De vijf betrokken leden in het organisatiecomité van dit evenement opperden al meteen na het evenement of NMT niet ook in 2024 een Motortocht wilde organiseren. En aan dat verzoek is gehoor gegeven!

Stakeholder
Training
25 juni 2024

Training Samenwerken in maritieme projecten (stakeholdermanagement I)

Deze training richt zich op de vaardigheden, methoden en technieken die nodig zijn om de voortgang van het werk efficiënt te regisseren. Je krijgt handvatten om samenwerking efficiënt te organiseren, inzicht in het proces van afspreken & aanspreken en je leert technieken om productief informatie uit te wisselen en besluitvaardig te opereren.

Marquip
Netwerkevenement
27 juni 2024

NMT Zeildag

Een hele dag op en om het water, een beter passend netwerkevent kun je bijna niet bedenken! We kijken ernaar uit je te ontmoeten bij De Kaagsociëteit in Warmond om er samen een fantastische dag vol zeilen en belevenis van te maken. We hopen dat je er dit jaar (weer) bij bent!

2Rd048d China Shipping Def Min
Handelsmissie
30 juni - 5 juli 2024

Handelsmissie Smart and Green Shipping China

Bent u actief in de groene en slimme scheepvaart? En wilt u zakendoen in China? Neem dan deel aan deze handelsmissie naar China. Meld u aan vóór 26 april 2024.