Banner Samen

Ledenvoordeel

Als gewaardeerd lid bieden wij jou exclusieve voordelen op het gebied van secundaire inkoop. Onze collectieve afspraken garanderen jou en je bedrijf uitzonderlijke voordelen op diverse producten en diensten, waaronder verzekeringen, kantoorartikelen, telefonie, zakenreizen en facilitaire diensten. Bovendien gaat ons streven naar tevredenheid verder dan alleen de zakelijke aspecten, aangezien we ook aantrekkelijke voordelen bieden voor jouw medewerkers. Ontdek hoe Members' Benefits en Employees' Benefits jouw bedrijf en team naar nieuwe hoogten kunnen brengen!

Member Benefits

Bij Members' Benefits begrijpen we dat onze leden op zoek zijn naar exclusieve voordelen die hun bedrijfskosten helpen optimaliseren en hun succes vergroten. Daarom hebben we een uitgebreid scala aan voordelige collectieve afspraken samengesteld, speciaal voor jou als lid. Profiteer van scherp geprijsde verzekeringen om je bedrijf te beschermen, hoogwaardige kantoorartikelen om de productiviteit te stimuleren, betrouwbare telefonie-oplossingen om altijd in contact te blijven, efficiënte zakenreisfaciliteiten om het reizen te vereenvoudigen en diverse facilitaire diensten om je bedrijfsvoering te ondersteunen. We staan klaar om jouw bedrijf te ondersteunen en streven ernaar om jou als lid de beste voordelen te bieden die er zijn.

Bekijk de member benefits hier

 

Employee Benefits

Bij Employees' Benefits richten we ons niet alleen op de groei en het succes van jouw bedrijf, maar ook op het welzijn en de tevredenheid van jouw medewerkers. We begrijpen dat gelukkige en gemotiveerde werknemers de sleutel zijn tot een bloeiende organisatie. Daarom hebben we een uitgebreid pakket van aantrekkelijke voordelen samengesteld, speciaal ontworpen om jouw medewerkers te belonen en te ondersteunen. Van uitgebreide gezondheids- en welzijnsprogramma's tot flexibele arbeidsvoorwaarden en kortingen op diverse producten en diensten, onze Employee Benefits zorgen ervoor dat jouw team zich gewaardeerd voelt en zich volledig kan richten op hun werk. Investeer in de tevredenheid van je medewerkers en zie hoe dit zich vertaalt naar verbeterde prestaties en loyaliteit binnen jouw organisatie.

Bekijk de employee benefits hier