Indonesia Maritime Expo 2023 – Jakarta

Van 4 tot 6 oktober 2023 organiseert Netherlands Maritime Technology een NL Paviljoen op de Indonesia Maritime Expo in Jakarta. Meer informatie een aanmeldmogelijkheid volgt binnenkort.

Let op! Alle geplande Holland Paviljoens en handelsmissies gaan door onder voorbehoud van de maatregelen rondom Corona in Nederland en het land van de activiteit. De medewerkers van Trade monitoren steeds de ontwikkelingen en houden deelnemers hiervan op de hoogte. Voor vragen kun je terecht bij Joëlla Lucas (Europa) of Marjan Lacet (Azië).

‘Partners for International Business Indonesië’ (PIB)

Als potentieel interessant scheepsbouwland hebben in 2018 zeven Nederlandse bedrijven, RVO en NMT hun handtekening gezet onder het convenant Partners for International Business (PIB): Shipbuilding Cluster Indonesia. Dit is een programma om over een periode van 3 jaar (2019-2021) gezamenlijk de marktkansen in Indonesië te verkennen en te vergroten.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Marjan Lacet, Trade Promotion Manager bij NMT via T 088 44 51 022 of lacet@maritimetechnology.nl.