Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Training Maritieme introductie

Raak in 1,5 dag bekend met de veelzijdige maritieme sector en maak meteen een begin met je maritieme netwerk! Vast onderdeel van deze training is een bezoek aan een scheepswerf.

Doel

Als nieuwe niet-technische medewerker heb je vanaf dag één contact met collega’s bij scheepswerven, toeleveranciers en andere maritieme organisaties. In de training maak je kennis met de techniek in de scheepsbouw zodat je beter in staat bent om effectief met je collega’s en contacten samen te werken.

Gedurende de introductietraining krijg je inzicht in de verschillende facetten van de Nederlandse scheepsbouw. De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod:

  • De maritieme markt en marktontwikkelingen
  • Verschillende scheepstypes en scheepsonderdelen
  • Ontwerp- en bouwproces van een schip
  • Bekijk, ruik & hoor het productieproces van dichtbij tijdens de excursie!

Doelgroep

De Maritieme Introductie training is gericht op deelnemers zonder technische achtergrond. Voor iedereen met een technische achtergrond, maar zonder scheepsbouwkundige kennis raden we aan de training Scheepsbouw voor niet-scheepsbouwers te volgen.

Docent

Expert Arnold de Bruijn, Sector Manager bij Netherlands Maritime Technology (NMT) en voorheen werkzaam als engineer op diverse afdelingen bij o.a. Royal IHC, brengt op toegankelijke wijze de lesstof.

Rapportcijfer

Deze training werd door deelnemers in 2019 gemiddeld beoordeeld met een 8,0.

Trainingsdata

22 & 23 juni

Trainingsduur

1 dag theorie en een bezoek aan een scheepswerf

Trainingstijden

theorie op 22 juni is van 9.00 tot 17.00 uur

Locatie

Op het kantoor van NMT in Rotterdam of, bij meer dan 8 deelnemers, een externe locatie in de regio Rotterdam. Indien de klassikale training wegens coronamaatregelen niet door kan gaan, vindt de training via ZOOM plaats en wordt het werfbezoek uitgesteld naar een later tijdstip.

Deelnemers

Maximaal 15 personen.

Kosten

Leden NMT: € 775,-
Niet-leden: € 975,-

*Het bedrag is inclusief naslagwerk, exclusief BTW.

Benieuwd naar in-company mogelijkheden? Wij verzorgen graag een offerte voor je. Neem contact op met NMT via T 088 44 51 000.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laura Brouwer, Event Manager bij NMT.