Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Maritime Innovation Experience 2017

Let op: aanmelden voor deelname aan de bedrijvenmarkt en/of voor de organisatie van een workshop is nog mogelijk t/m a.s. zaterdag 18 november. 

Organisator

Ontmoetingen, inspiratie & kennisuitwisseling tussen maritiem-technische bedrijven en studenten, dát is de Maritime Innovation Experience. De alweer zesde editie vindt plaats op donderdag 7 december in het STC in Rotterdam. Meld uw bedrijf nu vast aan en deel tijdens de Maritime Innovation Experience uw kennis over succesvolle innovaties met circa 250 tot 300 toekomstige werknemers.

Programmaonderdelen

De Maritime Innovation Experience start om 09.00 uur en duurt tot 13.30 uur. Als bedrijf kunt u op verschillende manieren aan de Maritime Innovation Experience 2017 deelnemen:

Centrale Markt
Met een plek op de Centrale Markt kunt u op een laagdrempelige manier studenten enthousiasmeren voor uw bedrijf, innovaties en de maritieme sector. Hier heeft u tevens de gelegenheid om vacatures, stage- en afstudeermogelijkheden voor uw bedrijf te promoten.

Workshops
Voor een beperkt aantal deelnemers aan de Centrale Markt is er gelegenheid om een workshop te verzorgen. Pak deze kans en meld u aan voor het geven van een korte workshop over uw maritieme product, proces of service.

Opleidingen

Bij voorgaande editie waren circa 250 mbo en hbo studenten uit Rotterdam en de Drechtsteden aanwezig. Ook deze editie verwachten we studenten van het Da Vinci College, Hogeschool Rotterdam, Rotterdam Academy, Rotterdam MainPort University of applied sciences (RMU) en het Scheepvaart- en Transportcollege (STC), van de volgende opleidingen:

  • Mechatronica (mbo, niveau 4)
  • Middenkader engineering (associate degree en mbo, niveau 4)
  • Werktuigbouwkunde (hbo)
  • Scheeps- en jachtbouw (mbo)
  • Maritieme techniek (hbo)

Inschrijven en kosten

Er is beperkt ruimte beschikbaar, aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Na het sluiten van de inschrijving ontvangt u informatie over het inrichten van uw presentatieruimte en het programma. Indien u zich opgegeven heeft voor het geven van een workshop wordt contact met u opgenomen voor meer informatie. De kosten voor deelname bedragen €275,- excl. BTW. Kosten worden achteraf in rekening gebracht per factuur, welke wordt verzonden door Netherlands Maritime Technology BV.

Klik hier om uw bedrijf aan te melden

Projectpartners

De Maritime Innovation Experience wordt georganiseerd door het RDM Centre of Expertise, Centrum voor Innovatief Vakmanschap Maritiem (Da Vinci College en STC-group), InnovationQuarter, TKI Wind op Zee en Netherlands Maritime Technology. Het event wordt mede mogelijk gemaakt door het samenwerkingsverband Maritime Delta.

Meer informatie

Klik hier voor een impressie van de Maritime Innovation Experience 2016. Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Sanne de Vleeschhouwer, Innovation Manager bij NMT via T 088 44 51 032 of E vleeschhouwer@maritimetechnology.nl.