Maritime MeetUp met Amerikaanse scheepseigenaar SeaBulk (Members Only)

Op donderdag 22 april om 16.00 uur is de Amerikaanse scheepseigenaar SeaBulk uitgenodigd voor een Maritime MeetUp om in contact te komen met Nederlandse maritieme toeleveranciers. Tijdens deze MeetUp krijgen deelnemers de kans om kennis te maken met Seabulk, vragen te stellen en mee te discussiëren. Ook benieuwd naar de Amerikaanse markt en wat de komst van President Biden voor veranderingen met zich mee brengt op het gebied van de Jones Act? Mis de Maritime MeetUp dan niet!

Programma

Joëlla Lucas en Sandra Thornhill van NMT zijn de hosts van de MeetUp. De bijeenkomst begint met een presentatie van Rick Groen, Vice President Fleet bij Seabulk. De presentatie belicht meer over Seabulk, hun huidige werk en toekomstplannen. Hij zal ook inzicht geven in de Amerikaanse maritieme industrie. Hoeveel verandert er met de Jones Act nu Biden president is? Na de presentatie is er tijd voor discussies en vragen.

Voor wie?

De maritieme MeetUp met Seabulk is exclusief voor maritieme toeleveranciers en dienstverleners die zijn aangesloten bij NMT. Seabulk heeft verzocht om alleen in contact te komen met bedrijven die zich richten op de volgende onderwerpen:

  • LNG-voortstuwing
  • Alternatieve brandstoffen
  • Autonoom varen
  • Decarbonisatie

Aanmelden

Aanmelden kan via de LISA Community. Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan. Heb je nog geen account? Dan kom je via de link uit bij de algemene NMT pagina. Maak daar een account aan, connect met NMT en schrijf je in!

Meer informatie

Neem voor meer informatie over exportpromotie, LISA en exportactiviteiten contact op met de Trade Promotion Managers van NMT:

Joëlla Lucas voor activiteiten in Europa, USA of Midden Oosten via T: +31 (0)88 – 445 10 24 of E: lucas@maritimetechnology.nl

Marjan Lacet voor activiteiten in Azië via E: lacet@maritimetechnology.nl