Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Offshore Energy Exhibition & Conference 2021

Op dinsdag 26 en woensdag 27 oktober 2021 vindt de beurs Offshore Energy plaats in de RAI in Amsterdam. Offshore Energy is dé plek waar Offshore Oil & Gas, Offshore Wind en Marine Energie Industrie samenkomen. Wil jij meer bekendheid genereren voor je bedrijf? Kan je ook niet wachten om weer op een beurs te staan en (nieuwe) relaties ontmoeten? En dit geheel ontzorgd? Boek dan een stand in het Holland Paviljoen van Netherlands Maritime Technology.

Over Offshore Energy

Met 550 exposanten en circa 10.000 bezoekers is Offshore Energy dé plek om veel verschillende partijen uit de Offshore Oil & Gas, Offshore Wind en Marine Energie Industrie te ontmoeten. De beurs biedt jou de mogelijkheid om jouw producten te presenteren, je netwerk te vergroten en te netwerken met experts en professionals van over de hele wereld. Klik hier voor meer informatie over de beurs.

Holland paviljoen

Deelnemen in het Holland Paviljoen van NMT betekent geheel zorgeloos deelnemen aan een beurs. NMT zorgt voor je stand, de catering en gezamenlijke PR. Je hoeft alleen nog te bedenken wat je wil laten zien en te zorgen dat je aanwezig bent!

Jaarlijks organiseren wij een Holland Paviljoen op Offshore Energy. Het paviljoen is centraal gelegen in de beurshal, een toplocatie voor bedrijven die het verdienen om in de spotlights te staan. Deelname aan het paviljoen is inclusief:

 • Standbouw (inclusief uitingen van je bedrijfsnaam en logo)
 • Staninventaris, elektra en verlichting
 • Centrale lounge met catering (inclusief lunch)
 • Netwerkreceptie
 • Aanbod transportarrangement
 • Gezamenlijke PR
 • Ondersteuning vanuit NMT

Oppervlakte Paviljoen

192 m2

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van het aantal m2 dat wordt afgenomen. Zie onderstaand de prijs per m2 voor leden en niet-leden van NMT (er geldt een minimale afname van 9 m2):

Ledenprijs: 495,- per m2 exclusief BTW

Niet-leden: 595,- per m2 exclusief BTW

Aanmelden

Displaystand

Bedrijven die een hele stand te groot vinden, kunnen deze editie deelnemen met een Displaystand in de MKB-Lounge van het NL Paviljoen. Zo kun je tegen een aantrekkelijk tarief ook jouw bedrijf presenteren. De MKB Lounge is een initiatief van NMT & IRO en is onderdeel van het centraal gelegen NL Paviljoen. De Displaystand in de MKB Lounge bestaat uit:

 • Twee panelen in hoekvorm, inclusief uiting van bedrijfslogo en bedrijfsnaam (mogelijkheid om de panelen te laten bedrukken tegen meerprijs)
 • Standinventaris (bartafel en krukken), elektra en verlichting
 • Gezamenlijke centrale lounge inclusief catering (inclusief lunch)
 • Voorstel transportarrangement voor beursmateriaal
 • Gezamenlijke PR
 • Ondersteuning vanuit Netherlands Maritime Technology
 • Toegang tot de exhibitor portal van Offshore Energy
 • Opname in exhibitor list
 • Twee exposantenbadges

Kosten

€ 2375,- ex BTW.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk tot 27 september 2021.

In geval van annulering vanwege Covid-19

Alle geplande Holland Paviljoens en handelsmissies gaan door onder voorbehoud van de maatregelen rondom Corona. . De medewerkers van Trade monitoren steeds de ontwikkelingen en houden deelnemers hiervan op de hoogte. Voor vragen kun je terecht bij Joëlla Lucas.

Gaat Offshore Energy vanwege Corona-maatregelen niet door? Dan gaat je inschrijving en deelnamebedrag voor 90% mee naar 2022. De overige 10% mag gebruikt worden als advertentietegoed via mediakanalen van Navingo.

Marktinformatie over Offshore in Nederland

Voor meer informatie over de Nederlandse markt verwijzen wij je naar ons sectorjaarverslag 2019. In mei 2021 zal het sectorjaarverslag van 2020 uitkomen. Bij specifieke vragen over de Nederlandse markt kun je altijd contact opnemen met Michel Koopman (Market Analyst – NMT) via T: +31 (0)88 – 445 10 23 of E: koopman@maritimetechnology.nl.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over deelname aan Offshore Energy contact op met Joëlla Lucas, Trade Promotion Coördinator NMT via T: +31 (0)88 – 445 10 24 of E: lucas@maritimetechnology.nl.