Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Offshore Wind Energy 2017 (VOL)

Van 6 tot en met 8 juni 2017 vindt de beurs Offshore Wind Energy plaats in Londen. Netherlands Maritime Technology (NMT) organiseert tijdens deze vernieuwde editie een Holland Paviljoen in samenwerking met NWEA.

Organisator

knop_meld_u_aan

Zes redenen om te kiezen voor deelname via het Holland Paviljoen

1) Door de opvallend Nederlandse uitstraling die het Holland Paviljoen typeert, weet de beursbezoeker die op zoek is naar kwaliteit en innovatief vakmanschap u zeker te vinden.

2) Het Holland Paviljoen van 360 m2 is centraal gelegen, direct bij de ingang van de South hal. Een toplocatie voor bedrijven die het verdienen in de spotlights te staan. Kies zelf het gewenste aantal meters. Er geldt een minimale hoeveelheid meters voor uw stand, geen maximale.

3) Bespaar tijd en moeite. Neem heerlijk ontzorgd deel aan Offshore Wind Energy. NMT maakt het voor u mogelijk en biedt u ook het comfort van de beschikbaarheid over WiFi en een lekkere lunch.

4) De gezelligheid van het samen met andere Nederlandse maritieme bedrijven deelnemen aan een beurs. Via het Holland Paviljoen bouwt u aan en onderhoudt u uw maritieme netwerk.

5) Nodig al uw (potentiële) klanten uit voor de Holland Networking Reception.

6) NMT brengt de ‘Hollandse touch’ mee. Het overwegend Nederlandse barpersoneel zorgt ervoor dat u uw dag kunt starten met verse koffie. Ook kaas, pepermuntjes en drop reizen met u mee.

Holland Paviljoen

Deelname is inclusief:

  • Standbouw inclusief uiting van uw bedrijfslogo, posterwanden en bedrijfsnaam
  • Standinventaris, elektra en verlichting
  • Gratis exposantenkaart voor alle dagen van de beurs per geboekte 9 m2 (daarbij inbegrepen een gratis lunch)
  • Gezamenlijke centrale lounge met catering
  • Holland netwerkreceptie
  • Aanbod NMT reis- en transsportarrangement
  • Gezamenlijke PR
  • WiFi beschikbaar op het Holland Paviljoen
  • Ondersteuning vanuit NMT

Oppervlakte paviljoen

360 m2

Kosten

De kosten per m2 bedragen € 595,- excl. BTW (minimale afname 9 m2). Prijzen zijn exclusief reis- en verblijfskosten.

Kortingsmogelijkheid

Mogelijk kan uw MKB-bedrijf door gebruikmaking van de missievoucher t/m € 1.500 korting krijgen op Trade activiteiten van NMT. Klik hier voor meer informatie.

Offshore Wind Energy

In 2017 bundelen WindEurope (voorheen EWEA) en Renewable UK hun krachten om de grootste offshore conferentie en beurs te organiseren die Europa ooit heeft gekend op het gebied van offshore wind activiteiten. Windenergiebedrijven uit de hele wereld en uit de gehele keten komen hier samen om te netwerken en zaken te doen. Juist de combinatie van kennisoverdracht en business op de beursvloer maakt deze beurs een interessant evenement. Voor Nederlandse bedrijven met interesse in de offshore- en windenergie is dit hét evenement. Als marktleider op het gebied van offshore wind wereldwijd (4049MW) en met de grootste aantal goedgekeurde projecten (ongeveer 11.96GW) is Groot Brittannië de ideale locatie voor Offshore Wind Energy 2017.

Offshore- en windenergiemarkt

De offshore- en windenergiemarkt zit in een periode van ongekende groei. De jaren 2013 en 2014 waren al goed, maar 2015 overtreft tot nu toe alles. Hieraan ten grondslag liggen o.a. de ambitieuze plannen in Europa. In 2020 moet er 40 GW aan geïnstalleerde windturbine-capaciteit gerealiseerd zijn (4% van de gehele elektriciteitsbehoefte in Europa). Halverwege 2015 was er in totaal ruim 10 GW gerealiseerd. Er moet dus nog veel gebeuren, maar het bouwtempo is inmiddels wel flink opgeschroefd. Alleen al in de eerste helft van 2015 werden er 584 nieuwe offshore wind turbines in gebruik genomen. Dit is een stijging van maar liefst 200% ten opzichte van het eerste halfjaar van 2014. Er wordt gewerkt aan 15 Europese offshore windparken op het moment. Opvallend is dat alle nieuwe turbines in 2015 tot nu geïnstalleerd zijn in maar drie landen: Duitsland, Groot-Brittannië én Nederland.

Voor de rest van 2015 en voor 2016 wordt het startsein verwacht voor nog eens zes windfarms met een totale investeringswaarde van bijna 10 miljard Euro en een capaciteit van ruim 2 GW. Opvallende nieuwe windfarm-projecten van 2015 en 2016 zijn de drijvende windfarm Hywind voor de Schotse kust, het Borssele-windpark in Nederland en de verwachte tender voor een Franse offshore windfarm in 2016. De leidende Europese markten blijven Groot-Brittanië, Denemarken en Duitsland, op de voet gevolgd door België. Nederland is een inhaalslag aan het maken. Belangrijke opkomende landen zijn Japan, Zuid-Korea, China en de Verenigde Staten, waarbij de Japanners en Koreanen voor veel uitdagingen staan vanwege het diepe water waar zij in zouden moeten gaan werken. In 2020 wordt minimaal 20 GW aan offshore wind capaciteit verwacht buiten Europa. Met name in Azië ziet men het als goed alternatief voor meer vervuilende of riskantere manieren van energie opwekking.

knop_meld_u_aan

Meer informatie & inschrijven

Neem voor meer informatie over deelname aan deze beurs contact op met Trade Promotion Manager Joëlla Lucas via T +31 88 445 10 24 of E lucas@maritimetechnology.nl.