Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Ontdek de marktkansen van Bangladesh tijdens online sessie op LISA (Members Only)

Wil jouw bedrijf graag producten en diensten op de markt brengen in Zuid-Azië? Maar ben je nog op zoek naar dat ene opstapje om het te realiseren? Schrijf je dan in voor de online sessie over Bangladesh op dinsdag 23 maart van 10.00 tot 11.00 uur. M. Riaz Hamidullah, Ambassadeur van Bangladesh in Nederland, vertelt je graag meer over de marktkansen in het land. Sluit je ook aan?

Programma

NMT organiseert deze online sessie, in samenwerking met Ambassadeur M. Riaz Hamidullah, die je meer vertelt over Bangladesh. Ook zijn 3 scheepswerven aanwezig: Western Marine Shipyard, Khulna Shipyard & Karnaphuli Shipbuilders.

De markt van Bangladesh

De economie van Bangladesh laat al een decennium lang een gestage groei zien, waarop zelfs Covid-19 weinig tot geen invloed heeft gehad tot nu toe. Deze economische groei zorgt er mede voor dat er nu ook veel meer mogelijkheid en interesse is in samenwerken met Nederlandse maritieme bedrijven.

Door de duizenden kilometers aan bevaarbare rivieren in Bangladesh, biedt de maritieme sector hier veel potentie. Bangladesh heeft met haar enorme delta veel traditioneel geschoolde maritieme arbeidskrachten. Het Bangladesh Delta Plan 2100 streeft ernaar om al het potentieel voor zee- en binnenwateren volledig te benutten.

Voor wie?

De maritieme MeetUp is exclusief voor maritieme toeleveranciers en dienstverleners die zijn aangesloten bij NMT.

Aanmelden

Aanmelden kan via de LISA Community. Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan. Heb je nog geen account? Dan kom je via de link uit bij de algemene NMT pagina. Maak daar een account aan, connect met NMT en schrijf je in!

Meer informatie

Neem voor meer informatie over exportpromotie, LISA en exportactiviteiten contact op met de Trade Promotion Managers van NMT:

Marjan Lacet voor activiteiten in Azië via E: lacet@maritimetechnology.nl

Joëlla Lucas voor activiteiten in Europa, USA of Midden Oosten via T: +31 (0)88 – 445 10 24 of E: lucas@maritimetechnology.nl