Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

SEA Asia 2021 (virtueel)

Doe mee aan hét virtuele maritieme en offshore evenement van Azië. De 2021-editie van Sea Asia, het toonaangevende maritieme zakelijke evenement in Azië, vindt deze editie volledig virtueel plaats van 21 t/m 23 september a.s..

De virtuele opzet stelt de bredere maritieme gemeenschap in staat naadloos verbinding te maken, te netwerken en zakelijke contacten te leggen, inzichten uit de eerste hand te horen en nieuwe oplossingen te ontdekken. Waar je je ook op de wereld bevindt, Sea Asia is een muisklik verder!

Sinds de oprichting in 2007 is Sea Asia enorm gegroeid en heeft het zijn positie gevestigd als het belangrijkste maritieme zakelijke evenement in Azië. Het recente eerste Virtual Preview-evenement van Sea Asia, dat plaatsvond in april 2021 tijdens de Singapore Maritime Week, werd bijgewoond door bijna 1.200 belangrijke belanghebbenden uit de sector uit meer dan 60 landen. Beslaande een groot deel van de complete maritieme en offshore waardeketen.

In samenwerking met een panel van internationale opinieleiders en industrie-zwaargewichten, presenteert de Sea Asia Conference eersteklas conferentie-inhoud, waardoor de rol van Sea Asia als toonaangevend forum voor analyse en debat in de wereldwijde maritieme industrie wordt versterkt.

Doe mee in september en laat Sea Asia de weg vrijmaken voor uw zakelijk succes.

Aanmelden

Kijk op deze website voor meer informatie over het aanmelden voor dit event.

Meer informatie

Vragen? Neem contact op met Marjan Lacet, Trade Promotion Manager bij NMT via T 088 44 51 022 of E lacet@maritimetechnology.nl.