Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

SMM 2018 (VOL)

Van 4 tot en met 7 september 2018 vindt de beurs SMM in Hamburg plaats. Netherlands Maritime Technology (NMT) organiseert op deze beurs een Holland Paviljoen. Helaas is het Holland Paviljoen volgeboekt. Inschrijven voor de wachtlijst is mogelijk door een mail te sturen aan Joëlla Lucas via E: lucas@maritimetechnology.nl.

Zes redenen om te kiezen voor deelname via het Holland Paviljoen

1) Door de opvallend Nederlandse uitstraling die het Holland Paviljoen typeert, weet de beursbezoeker die op zoek is naar kwaliteit en innovatief vakmanschap jouw bedrijf zeker te vinden.

2) Het Holland Paviljoen van 950 m2 is gelegen in hal B7. Een toplocatie voor bedrijven die het verdienen in de spotlights te staan. Kies zelf het gewenste aantal meters. Er geldt een minimale hoeveelheid meters voor je stand, geen maximale.

3) Bespaar tijd en moeite. Neem heerlijk ontzorgd deel aan SMM. NMT maakt het voor je mogelijk en biedt je ook het comfort van de beschikbaarheid over WiFi en een lekkere lunch.

4) De gezelligheid van het samen met andere Nederlandse maritieme bedrijven deelnemen aan een beurs. Via het Holland Paviljoen bouw je aan en onderhoud je je maritieme netwerk.

5) Nodig al je (potentiële) klanten uit voor de Holland Networking Reception.

6) NMT brengt de ‘Hollandse touch’ mee. Het overwegend Nederlandse barpersoneel zorgt ervoor dat je je dag kunt starten met verse koffie. Ook kaas, pepermuntjes en drop reizen met je mee.

Holland Paviljoen

Deelname is inclusief:

  • Standbouw inclusief uiting van je bedrijfslogo en -naam
  • Standinventaris, elektra en verlichting
  • Gezamenlijke centrale lounge met catering, inclusief lunch
  • Holland netwerkreceptie
  • Aanbod NMT reis- en transsportarrangement
  • Gezamenlijke PR
  • WiFi beschikbaar op het Holland Paviljoen
  • Ondersteuning vanuit NMT

Oppervlakte paviljoen

950 m2

Kosten

De kosten per m2 voor leden van NMT bedragen €680,- excl. BTW. De kosten per m2 voor niet-leden bedragen €780,- excl. BTW. Minimale afname 12 m2 per bedrijf. Prijzen zijn exclusief media package (€500,-) en reis- en verblijfskosten.

Kortingsmogelijkheid

Mogelijk kan jouw MKB-bedrijf door gebruikmaking van de missievoucher t/m € 1.500 korting krijgen op Trade activiteiten van NMT. Klik hier voor meer informatie.

SMM

SMM behoeft eigenlijk geen uitleg. Deze beurs is de meest toonaangevende maritieme vakbeurs wereldwijd en dus ideaal voor het presenteren van je maritieme innovaties en technologie. De vorige editie trok meer dan 2.200 exposanten en ruim 50.000 bezoekers.

De Duitse markt

De Duitse scheepsbouwsector is een van de meest succesvolle ter wereld, ondanks een wereldmarkt die heel erg tegenzit. In de eerste zes maanden van 2016 boekten Duitse werven orders voor acht schepen met een totaal tonnage van 556.000 CGT. Daarmee stonden een de Duitsers op een vijfde plek in de wereld, na China, Japan, Italië en Zuid-Korea. Het is lang geleden dat de Duitsers in de Top 5 scheepsbouwlanden van de wereld stonden. Dit komt vooral door de “boom” in de cruisemarkt, alsmede het succes van de grote, Duitse jachtbouwers. Hiervan zijn de orders nog niet eens meegenomen in de eerder genoemde cijfers.

Meyer Werft in Papenburg zit inmiddels vol tot ver in het volgende decennium en investeert grote sommen geld in het moderniseren van haar dochterwerven in Rostock en Finland. Maar de verdere consolidatie van de Duitse scheepsbouw mag ook op zijn minst spectaculair genoemd worden. Het Maleisische concern Genting heeft de drie werven van Nordic Yards overgenomen en deze omgedoopt tot MV Werften. Genting investeert grote sommen geld in deze werven en is begonnen met de bouw van mogelijk tien nieuwe cruiseschepen, variërend van luxe riviercruiseschepen en kleinere expeditieschepen tot megaschepen van 200.000 GT. De Lloyd Werft in Bremerhaven behoort inmiddels ook tot de boedel van Genting.

Daarnaast heeft de zeer succesvolle megajacht- en marinebouwer Lürssen de werf Blohm + Voss in Hamburg overgenomen, om zo mee te dingen naar nieuwe defensiecontracten van de Duitse overheid. Lürssen heeft inmiddels negen werven in Duitsland met Blohm + Voss erbij en heeft bijna het monopolie op de bouw van de allergrootste megajachten ter wereld. Verder is de bouwer van ro-ro schepen, FSG, weer helemaal opgeleefd in handen van de nieuwe Noorse aandeelhouder Siem Industries. Tot slot moeten we ook niet vergeten dat de scheepsreparatiesector zeer groot is en dat de Duitsers aardig meedoen op offshore windgebied.

Aanmelden

Helaas is het Holland Paviljoen volgeboekt. Inschrijven voor de wachtlijst is mogelijk door een mail te sturen aan Joëlla Lucas, Trade Promotion Manager via E: lucas@maritimetechnology.nl.