Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Webinar MIIP RODEO

Wil je meer weten over hoe operationele data van schepen ingezet kan worden om engineering en scheepsontwerp te verbeteren? Schrijf je dan in voor het webinar van het Maritiem Innovatie Impuls Project (MIIP): Relevante Operationele Data voor Engineering en Ontwerp (RODEO).

Tijdens het webinar op 19 januari worden de resultaten van het MIIP RODEO gepresenteerd door Marco Scholtens en Robin Brink van NMT.  Verder wordt onder andere ingegaan op het delen van data, eigendom van data en de voorwaarden om succesvol operationele data te kunnen gebruiken voor het verbeteren van engineering en scheepsontwerp.

Namens Feadschip geeft Marc Levadou een presentatie om hun visie op en ervaring met het gebruik van operationele data te delen. Er zijn verrassende factoren die grote impact kunnen hebben op ontwerp en engineering van een superjacht.

Niels van den Berg van Cisco zal vanuit zijn bredere perspectief en ervaring ook zijn licht laten schijnen op de digitalisering en datagebruik in de maritieme sector. We staan slechts aan het begin van wat er allemaal mogelijk is.

Ook aan alle deelnemers wordt gevraagd om input te geven, het wordt dus een interactieve sessie waarin we zelf ook data met elkaar gaan delen.

Datum & tijd

  • 19 januari
  • 15.30 tot 16.30 uur

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in datagebruik in de maritieme sector en wil je weten wat er speelt en welke mogelijkheden er allemaal zijn met data? Dan mag je dit webinar niet missen, schrijf je snel in via onderstaande button!