Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Wil je meer weten over de LISA Community?

Je hebt het de afgelopen tijd vast wel voorbij zien komen, de LISA Community. Veel exportactiviteiten van NMT verlopen het laatste half jaar via dit platform. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat LISA precies te bieden heeft voor jouw bedrijf, naast de events van NMT? Sluit dan aan op donderdag 18 maart van 15.00 tot 16.00 uur, via de LISA Community.

Programma

Spreker Danny van Eijk, Sales Director bij LISA Community, gaat in op de meest gestelde vragen. Zo krijg je antwoord op:

  • Wat is LISA?
  • Wat zijn de voordelen van LISA?
  • Wat kan je als bedrijf met LISA?
  • Wat is het Premium Membership?

Premium Membership

NMT is Premium Member van LISA. Dit houdt onder andere in dan we een bedrijfspagina hebben, waar we ook evenementen kunnen hosten. Daarnaast is het ook een plek om onze leden elkaar te laten ontmoeten. We zien het als een fijn platform waar we op dit moment, door de begrenzingen van Covid-19, toch de exportactiviteiten van NMT kunnen voortzetten.

Maar voor jouw bedrijf kan het hele andere voordelen hebben. Klik hier voor meer informatie over het Premium Membership.

Aanmelden

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten over de LISA Community? Sluit dan aan op 18 maart! Aanmelden kan via de LISA Community. Klik hier om naar de aanmeldpagina te gaan. Heb je nog geen account? Dan kom je via de link uit bij de algemene NMT pagina. Maak daar een account aan, connect met NMT en schrijf je in!

Vragen?

Heb je vragen over de sessie neem dan contact op met Joëlla Lucas, Trade Promotion Coördinator bij NMT.