Nederland present op Indonesia Maritime Expo; een beursweek vol business meetings

Volgende week vindt de beurs Indonesia Maritime Expo plaats in Jakarta, van 10 t/m 12 oktober. Netherlands Maritime Technology (NMT) organiseert een Holland Paviljoen op de beurs. Het Holland Paviljoen staat op een zeer mooie locatie, naast INSA (redersvereniging) en  IPERINDO (werven organisatie).

Deelnemers aan het Holland Paviljoen:

Lunch meeting met INSA

Op 11 oktober wordt een lunch meeting gehouden door NMT met redersvereniging INSA. Later die dag vindt de Nederlandse Network Cocktail plaats in het Maritime Theater in Hal A1 van Jakarta International Expo (JIE). De Network Cocktail wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Jakarta. Tijdens de Network Cocktail staan diverse speeddate sessies op het programma met de leden van IPERINDO. De Netwerk Cocktail is alleen toegankelijk met uitnodiging.

Topsector Water en Maritiem

Deze Nederlandse beursdeelname word vanuit Topsector Water en Maritiem ondersteund als onderdeel van de zogeheten ‘3x3x3 aanpak’. Hierdoor krijgt de beurs automatisch een groter draagvlak en podium. Daarnaast zorgt het netwerk vanuit Topsector Water en Maritiem voor een extra toegevoegde waarde met het oog op de activiteiten die worden ondernomen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjan Lacet, Trade Promotion Manager bij NMT, via T 088 44 51 022 of E lacet@maritimetechnology.nl.