Dubai Header

Agenda

Bekijk hier de kalender met alle komende evenementen, beurzen en trainingen.

Zoek en filter

Scheepsbouw Voor Niet
Kennistraining
11 - 12 september 2024

Training Scheepsbouw voor niet scheepsbouwers

#Training

Meer info
Kennis Delen
Competentietraining
12 september - 7 november 2024

Training Coachend kennisdelen (met collega’s)

#Training

Wil jij je kennis overdragen, maar wordt het niet helemaal opgepakt? Of ga je over afzienbare tijd met pensioen en moet je veel kennis en skills overdragen aan de collega’s die jouw werk gaan overnemen? Dan is de training Coachend kennisdelen wat voor jou.

Pexels Andrea Piacquadio 3771045
Competentietraining
18 september - 6 november 2024

Training Maritiem Projectmanagement

#Training

Professionaliseer jouw projectmanagementvaardigheden met deze praktische maritieme training. De nadruk ligt op het opzetten, inrichten en beheersen van maritieme projecten. We organiseren deze training samen met NIMO Project Management Instituut.

Fluid Distribution
Technische trainingen
24 september - 6 november 2024

Training Onboard Fluid Distribution Systems

#Training

This training will strengthen your competence in design and engineering of onboard fluid distribution systems. The training Onboard Fluid Distribution Systems covers the main (technical) aspects of design and operation of marine auxiliary systems on board of ships.

Stakeholder
Competentietraining
2 oktober 2024

Training Onderhandelvaardigheden in maritieme projecten

#Training

Krijg zicht op jouw eigen stijl van onderhandelen en leer hoe de valkuil van een woordenstrijd kunt vermijden. In deze training staat ‘Excellent onderhandelen’ centraal. Een methodiek om toekomstgericht en probleemoplossend te onderhandelen.

Afdeling Snijden
Competentietraining
8 oktober 2024

Training Maritieme projectbeheersing

#Training

In maritieme projecten waar veel disciplines samenkomen is het een hele uitdaging om je project te beheersen. Door projectbeheersing op een goede manier toe te passen, vergroot je de kans op succes. Deze training kan eventueel goed als aanvulling of verdieping op de NMT-training Maritiem Projectmanagement worden gevolgd. De training wordt verzorgd in samenwerking met bureau Critical Minds.

Keppel Verolme KV880 017
Kennistraining
16 - 17 oktober 2024

Training Scheepsbouw voor niet scheepsbouwers

#Training

Met deze training verhoog jij je kennisniveau over scheepsbouw. Je leert de hoofdlijnen van het scheepsbouwproces en scheepsbouwtermen.

Wallpaperflare.Com Wallpaper
Competentietraining
5 november - 10 december 2024

Training Expandition

#Training

Wil je binnen drie dagen inzicht krijgen in hoe je jouw producten over de hele wereld aan kunt bieden? Aan de hand van jouw eigen business-case doorloop je alle facetten van het voorbereiden van een internationale expansiestrategie. De uitkomsten stellen je in staat om voor 2025 een gedegen operationeel plan voor te bereiden dat je met jouw team kunt uitvoeren of aan het management kunt voorstellen.

Scheepsbouw Voor Niet
Competentietraining
12 - 13 november 2024

Training Risicomanagement in maritieme projecten

#Training

Leer tijdig risico’s herkennen om zo een project van begin tot eind succesvol uit te voeren. Te vaak komt het voor dat er pas wordt gereageerd als de verstoring een daadwerkelijk probleem is geworden. Mogelijke gevolgen: een project wordt niet op tijd afgerond, overschrijdt het vastgestelde budget of de vastgestelde kwaliteitseisen worden niet gerealiseerd. Meld je aan voor de training ‘Risicomanagement in projecten’ en elimineer risico’s zoveel mogelijk uit jouw maritieme project.

Internationaal Contracteren
Competentietraining
20 - 27 november 2024

Training Internationaal contracteren, Algemene Voorwaarden en contractmanagement

#Training

Steeds vaker worden projectmanagers betrokken bij het opstellen van contracten met onderaannemers. In deze training komen alle facetten aanbod waar jij als projectmanager in de praktijk mee te maken krijgt. Denk bijvoorbeeld aan algemeen contractrecht, contractteksten en de manier waarop met contracten wordt omgegaan.