Dubai Header

Agenda

Bekijk hier de kalender met alle komende evenementen, beurzen en trainingen.

Zoek en filter

Scheepsbouw Voor Niet
Training
24 - 25 april 2024

Training Maritieme introductie

Meer info
Propulsion Module 1
Training
22 - 23 mei 2024

Training Marine Propulsion: Propulsion system integration: Matching machinery and propeller (module 3)

Aan het einde van deze training ben je in staat om de kennis over verschillende componenten van aandrijfsystemen te integreren. Je kunt een voortstuwingssysteem evalueren op systeemniveau en kun je een geschikt voorontwerp te maken van een aandrijfsysteem. De training wordt in het Engels gegeven door assistent professor Peter de Vos, directeur Studies Marine Technology van de TU Delft.

Internationaal Contracteren
Training
28 mei - 17 juni 2024

Training Internationaal contracteren, Algemene Voorwaarden en contractmanagement

Steeds vaker worden projectmanagers betrokken bij het opstellen van contracten met onderaannemers. In deze training komen alle facetten aanbod waar jij als projectmanager in de praktijk mee te maken krijgt. Denk bijvoorbeeld aan algemeen contractrecht, contractteksten en de manier waarop met contracten wordt omgegaan.

Afdeling Snijden
Training
29 mei 2024

Training Maritieme projectbeheersing

In maritieme projecten waar veel disciplines samenkomen is het een hele uitdaging om je project te beheersen. Door projectbeheersing op een goede manier toe te passen, vergroot je de kans op succes. Deze training kan eventueel goed als aanvulling of verdieping op de NMT-training Maritiem Projectmanagement worden gevolgd. De training wordt verzorgd in samenwerking met bureau Critical Minds.

Jachtbouw Voor Niet
Training
11 - 12 juni 2024

Training: Jachtbouw voor niet-Jachtbouwers

Wil je binnen twee dagen tijd volledig worden ingewijd in de wereld van de mega­jachtbouw? Onder leiding van jachtbouwexpert Jaap van der Velde verhoog jij je begrip en kennisniveau over de jachtbouw. Na de training ben je bekend met de terminologie en karakteristieke elementen van het ontwerp- en bouwproces van jachten. Daardoor kun je effectiever in gesprek met mensen die in de jachtbouw werkzaam zijn.

Stakeholder
Training
25 juni 2024

Training Samenwerken in maritieme projecten (stakeholdermanagement I)

Deze training richt zich op de vaardigheden, methoden en technieken die nodig zijn om de voortgang van het werk efficiënt te regisseren. Je krijgt handvatten om samenwerking efficiënt te organiseren, inzicht in het proces van afspreken & aanspreken en je leert technieken om productief informatie uit te wisselen en besluitvaardig te opereren.

Scheepsbouw Voor Niet
Training
11 - 12 september 2024

Shipbuilding for non-shipbuilders (ENG course)

With this training you increase your knowledge of shipbuilding. You learn the major topics of the shipbuilding process and the shipbuilding terms.

Pexels Andrea Piacquadio 3771045
Training
18 september - 6 november 2024

Training Maritiem Projectmanagement

Professionaliseer jouw projectmanagementvaardigheden met deze praktische maritieme training. De nadruk ligt op het opzetten, inrichten en beheersen van maritieme projecten. We organiseren deze training samen met NIMO Project Management Instituut.

Fluid Distribution
Training
24 september - 7 november 2024

Training Onboard Fluid Distribution Systems

This training will strengthen your competence in design and engineering of onboard fluid distribution systems. The training Onboard Fluid Distribution Systems covers the main (technical) aspects of design and operation of marine auxiliary systems on board of ships.

Stakeholder
Training
2 oktober 2024

Training Onderhandelvaardigheden in maritieme projecten

Krijg zicht op jouw eigen stijl van onderhandelen en leer hoe de valkuil van een woordenstrijd kunt vermijden. In deze training staat ‘Excellent onderhandelen’ centraal. Een methodiek om toekomstgericht en probleemoplossend te onderhandelen.