Promotietips & lijstje uitgelichte events SMM 2018

Meer halen uit je deelname aan SMM 2018? NMT heeft een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Tips om meer bezoekers te trekken naar jouw stand en een overzicht van een aantal interessante events die de moeite waard zijn.

Meer informatie

Drie promotietips

1. Smart Holland Hunt
Op Smart Holland Day, woensdag 5 september, kunnen bezoekers aan SMM deelnemen aan een digi speurtocht over de beursvloer. Via een telefoonapp krijgen zij opdrachten om foto’s te maken van je stand of vragen te beantwoorden over je producten. Neem gratis deel en creëer meer traffic naar je stand!

2. Spring eruit op SMM (excl. voor leden van NMT)
Op zoek naar mogelijkheden om extra bezoekers te krijgen op jouw stand op SMM? Wil je jouw bedrijf verbinden aan het drukbezochte Holland Paviljoen? Spring er letterlijk uit op de populaire NMT Members Wall of Fame! Maak gebruik van je vermelding en bied de bezoeker wat extra’s: een handzaam kaartje met daarop aan de achterzijde jouw elevator pitch, website, telefoon- & standnummer. Aarzel niet, jump out!

3. Holland Paviljoen sponsormogelijkheden
NMT organiseert op de beurs een Holland Paviljoen van bijna 1000 m2 met in totaal meer dan 50 Nederlandse bedrijven. Een echte hotspot op dit enorme evenement! Om deelnemers aan SMM extra in de spotlight te zetten bieden we deze editie sponsormogelijkheden. Kies uit diverse opties en vestig extra aandacht op jouw bedrijf!

Drie netwerkevents tijdens SMM uitgelicht

Op woensdag 5 september bundelt Nederland haar maritieme krachten. Onder de naam ‘Smart Holland Day’ vinden diverse activiteiten plaats. Onderstaande events zijn gratis of tegen betaling te bezoeken:

1. Kick-off Smart Holland Day
Om 09.00 uur vindt het Kick-Off event van de Smart Holland Day plaats op het Holland Paviljoen. Alle Nederlandse bedrijven met een stand op SMM zijn van harte welkom!

2. Smart Maintenance Business Lunch
Vanaf 11.30 uur, gaan de deuren open voor de Smart Maintenance Business Lunch in het op loopafstand gelegen Radisson Blue Hotel. Tijdens een chique lunch wordt gekeken naar de praktische toepassing van Smart Maintenance. Hoe verdien je geld met data, wat is de business case? Hoe kan je de technologie die voorhanden komt bedrijfsmatig invoeren?

3. WISTA Event
In de namiddag op Smart Holland Day, wordt een WISTA event aangeboden. Details volgen. Houd voor meer informatie de NMT website in de gaten.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over het bovenstaande contact met mij op via T 088 44 51 024 of E lucas@maritimetechnology.nl.