Promotietips voor Nor-Shipping 2019

Nor-Shipping behoort tot de top 4 scheepsbouwbeurzen van Europa. Hier ontmoeten bijna 15.500 bezoekers en 1000 exposanten elkaar uit de hele wereld. Ideaal dus voor het promoten van je bedrijf en nieuwste innovaties. NMT organiseert op deze beurs een Holland Paviljoen, maar biedt haar leden nu ook de kans om op andere manieren in de spotlight te staan! Kies uit onderstaande promotiemogelijkheden en vestig hiermee extra aandacht op jouw bedrijf!

 1. Deelname aan het Holland Paviljoen
  Er zijn nog twee stands beschikbaar in het Holland Paviljoen op een toplocatie op de beurs! Klik hier voor meer informatie en aanmelden.
 2. Spring eruit op Nor-Shipping! 
  Op zoek naar mogelijkheden om extra bezoekers te krijgen op jouw stand op Nor-Shipping? Wil je jouw bedrijf verbinden aan het drukbezochte Holland Paviljoen? Spring er letterlijk uit op de populaire NMT Members Wall of Fame! Maak gebruik van je vermelding en bied de bezoeker wat extra’s: een handzaam kaartje met daarop aan de achterzijde jouw elevator pitch, website, telefoon- & standnummer. Aarzel niet, jump out! Klik hier voor meer informatie.
 3. Lunchsponsoring
  Dagelijkse worden verse broodjes in de Holland Lounge aangeboden aan alle deelnemende bedrijven van het Holland Paviljoen. Tijdens deze lunch bieden wij servetten aan met het bedrijfslogo. Aanvullend wordt tijdens de lunch jouw bedrijfsfilm op de twee schermen in het Holland Paviljoen afgespeeld.
  Kosten: € 750,- per dag (excl. btw). Neem voor meer informatie contact op met Joëlla Lucas.
 4. Koffiebekers met jouw logo
  Hollanders zijn echte koffiedrinkers! Van ’s morgens vroeg tot ver in de middag wordt er verse koffie geschonken in de Holland Lounge. In één week tijd worden er meer dan 1000 kopjes koffie geschonken. Val op onder de koffiedrinkers en laat de bekers bedrukken met jouw bedrijfslogo en standnummer.
  Kosten: € 500,- (excl. btw) voor de totale beursweek. Interesse? Neem voor advies en informatie contact op met Joëlla Lucas.
 5. Stroopwafelkraam
  De dag beginnen met een vers gebakken, warme stroopwafel. Veel bezoekers hebben hier de afgelopen edities al voor gekozen. De stroopwafelkraam van Vincent is een hit in het Holland Paviljoen op verschillende beurzen sinds 2014! Bezoekers staan in de rij om een versgebakken stroopwafel te bemachtigen. Deze kan verpakt worden in een stroopwafelzakje met een servet met jouw logo. Bespreek met ons de mogelijkheden! In totaal worden 1000 servetten gedrukt met je bedrijfslogo en eventueel standnummer. Gedurende twee beursdagen worden de stroopwafels hiermee aangeboden.
  Kosten: € 2500,- (excl. btw) voor 2 dagen. Neem voor meer informatie en advies contact op met Joëlla Lucas.

Meer informatie

Interesse in één van deze sponsormogelijkheden? Neem voor meer informatie & advies contact op met Joëlla Lucas, Trade Promotion Manager NMT.