Werkgeluk, is jouw bedrijf er al mee aan de slag gegaan?

Een workshop Werkgeluk tijdens de NMT Netwerkbijeenkomst in mei 2019 bleek een schot in de roos. Iedereen wil dan ook graag gelukkig zijn, ook op het werk. Tenslotte brengen we daar een groot deel van onze tijd door. Is werkgeluk al hoog op de agenda van jouw bedrijf komen te staan? De Week van het Werkgeluk van 23 t/m 27 september a.s. biedt een mooie aanleiding om er met elkaar weer eens bij stil te staan. Elkaar onderling te inspireren met goede verhalen en voorbeelden.

Meer informatie

Bedrijven gezocht die het welzijn van hun mensen centraal stellen

GelukWerkt.frl en LoopbaanSneek, die eerder deze workshop voor NMT leden verzorgde, doet in het kader van de werkgelukweek een oproep. Gezocht: Bedrijven, groot en klein, die het welzijn van hun mensen centraal stellen. Biedt jouw bedrijf activiteiten aan die bijdragen aan de vitaliteit van de medewerkers? Worden de talenten van medewerkers herkend en gewaardeerd? Organiseert jouw bedrijf mooie activiteiten in het kader van een Leven Lang Leren? Of pakt jouw bedrijf andere zaken op waar anderen ook van kunnen leren of groeien? Laat dan van je horen!

Wat is de bedoeling? In deze week zijn er verschillende mogelijkheden om te laten zien hoe trots je bent dat je met het thema werkgeluk bezig bent. Binden en boeien van medewerkers is essentieel en het welzijn en geluk van medewerkers is niet meer weg te denken. GeluktWerkt.frl en LoopbaanSneek geven bedrijven een podium om hun verhaal te vertellen en te laten zien wat werkgeluk voor hen betekent!

  • Schrijf een artikel over werkgeluk en/of maak er een filmpje over
  • Story telling; beschrijf hét succesverhaal

Zend jullie bijdrage naar info@gelukwerkt.frl. Kijk voor meer informatie op www.weekvanhetwerkgeluk.nl of www.gelukwerkt.frl.