Alewijnse annuleert deelname aan METSTRADE SHOW 2021

Alewijnse heeft na zorgvuldige afweging besloten om deelname aan de METSTRADE Show 2021 te annuleren. Als gevolg van de huidige COVID-19 situatie en daaruit voortkomende restricties, willen wij alles in het werk stellen om bij te dragen aan de strijd tegen COVID.

Meer informatie

Het veiligstellen van de gezondheid van onze klanten, partners en collega’s is daarbij onze belangrijkste prioriteit. Ook kunnen wij door de huidige situatie onze missie WeConnect niet uitdragen op de manier zoals wij dat voor ogen hebben. Wij vinden dit heel jammer, maar veiligheid en gezondheid zijn onze topprioriteiten.

Wij vertrouwen op uw begrip voor deze situatie en kijken ernaar uit om u in betere tijden weer te ontmoeten op evenementen in het volgende jaar. Ondertussen zullen wij contact opnemen met al onze partners om bij te praten over recente marktontwikkelingen en toekomstige technologieën in een veranderende maritieme wereld. Aarzel niet om contact met ons op te nemen over onze laatste innovaties op het gebied van systeemintegratie en onze nieuwe oplossingen voor audio/video- en alarm, monitoring & control in het bijzonder.

Bezoek onze website www.alewijnse.nl voor meer informatie of neem contact op met:

  • Segment Manager Sjaak van der Laan, s.vd.laan@alewijnse.com, +31 23 13 90 27
  • Account Manager Dick Breure, d.breure@alewijnse.com, +31 6 22 46 10 93
  • Manager Sales Maurice Seijkens, m.seijkens@alewijnse.com, +31 6 13 89 41 24