De Voogt Naval Architects

De Voogt Naval Architects is het architectenbureau dat design, engineering de research & development van unieke, custom-built superjachten voor Feadship verzorgt. In ons kantoor in Haarlem werken circa 200 professionals in verschillende disciplines.

Contact

O. Günther
Postbus 5238
2000GE, HAARLEM, NL
F +31 (0) 23 524 86 39

Samenwerking en kennisdeling
De Voogt is een specialistische organisatie die volop in beweging is en fungeert als het kenniscentrum voor de Feadship-organisaties. Daarom verkennen wij dagelijks nieuwe manieren van samenwerken en kennisdeling, waarbij we continu streven naar een buitengewone kwaliteit van ons product.

Specialismen
Het ontwerp- en engineeringsproces valt niet in afgemeten vakjes in te delen. De kennis en expertise van onze medewerkers en onze teams reiken altijd verder dan nodig. Onze diensten integreren de kennis en ervaring van de verschillende afdelingen, die nodig zijn om deze unieke en complexe projecten uit te voeren. Onze specialismen zijn:

Design:
Creëert de meest uiteenlopende individuele ontwerpvoorstellen.

Theoretische scheepsbouw:
Onderzoekt technische zaken om omschreven eisen in bestek te voldoen m.b.t. vorm, prestaties en regelgeving.

Constructie:
Ontwikkelt en berekent de bouw van het volledige casco.

Werktuigbouw:
Ontwerpt alle installaties en technische ruimtes aan boord.

Interieur:
Behandelt de binnenzijde van het jacht tot in detail en maakt een technische vertaling van de interieur-wensen.

Exterieur:
Werkt het design en aangezicht van de unieke jachten uit tot in detail.

Alle expertise
Een team van projectleiders zorgt voor het management van alle lopende projecten. Daarnaast heeft De Voogt een afdeling Research & Development en biedt de afdeling Feadship Refit & Services nazorg na oplevering en bij refits. Kortom, wij hebben alle expertise in huis om het totale ontwerp- en engineeringsproces van a tot z, en verder, uit te voeren.