Verhaar Omega BV

Contact

de heer M. Verhaar
Industriekade 28
2172 HW, Sassenheim, NL
F +31 (0) 252 22 81 84

Verhaar Omega is een familiebedrijf dat is opgericht door Jan Verhaar in 1967 en in 2008 is overgenomen door zijn zoon Mark Verhaar. Hoewel de basis in Nederland ligt, is het bedrijf ook mondiaal goed vertegenwoordigd met meerdere verkoop- & adviesagentschappen.

Verhaar Omega levert al meer dan vijftig jaar consistent hoogwaardige producten en service. Wij leveren kwaliteit waarbij we continu streven naar innovatie en het van toegevoegde waarde zijn voor de klant. Inmiddels zijn er al meer dan 5500 schepen wereldwijd voorzien van een Verhaar Omega (voortstuwings)installatie en heeft het bedrijf een sterke positie in de maritieme industrie. Dit getuigt van kwaliteit, betrouwbaarheid en service.

De initiële focus van Verhaar Omega ligt op de binnenvaart met als bedrijfsdoelstelling de manoeuvreerbaarheid van de schepen te verbeteren door de ontwikkeling en verkoop van boegschroeven. Momenteel is Verhaar Omega echter niet alleen marktleider als fabrikant van boegschroeven voor de binnenvaartschepen, maar zijn wij tevens gespecialiseerd in de levering van complete aandrijfsystemen. Om alle Verhaar Omega producten in eigen huis te ontwikkelen, staat een complete engineeringafdeling ter beschikking, waar alle ontwerp aspecten van mechanische, hydraulische en elektronische componenten kunnen worden uitgewerkt.

Binnen Verhaar Omega staat een snelle maar vooral professionele service centraal. Om dit te kunnen bewerkstelligen beschikken wij over een 24/7 servicedienst.

De kracht van de organisatie ligt in de no-nonsense houding, gecombineerd met een focus op de kernactiviteiten.