Bezoek eL-Tec op Offshore Energy 2019

eL-Tec heeft een nieuwe manier van complete scheepsinstallaties bouwen op afstand, waar dan ook ter wereld: eL-Tec Prefab Parts (ePP). De details en de grote voordelen van deze manier van werken vertellen we u graag op de Offshore Energy Exhibition and Conference (OCEEC). Dé vakbeurs voor de gehele offshore-, energie-industrie waar elk jaar 550 exposanten en 12.000 bezoekers op afkomen. Hieronder leggen we alvast in het kort uit hoe ePP werkt.

eL-Tec Prefab Parts: scheepsinstallaties in Hattem gebouwd …

ePP werkt als volgt: de opdracht voor een elektrische installatie van een schip komt binnen bij eL-Tec. ePP gaat ermee aan de slag en verzorgt de detailengineering, het uitgebreide tekenwerk, de panelenbouw en de testen vooraf. Vervolgens bouwt een plaatselijke installateur alles na en controleren wij naderhand of dat goed is gegaan. Zo blijft eL-Tec garant staan voor de hele elektrische installatie.

… en bij u geïnstalleerd in Australië, Japan, Amerika of Bulgarije

Dat deed het bedrijf bijvoorbeeld bij de bouw van een 80 meter lange sloophopperzuiger, de TSHD Lesse, in Bulgarije. Alle onderdelen ontwikkelden en bouwden zij op de eigen locatie in Hattem. Daarna gingen ze in een container naar Bulgarije. De installateur daar heeft met eL-Tec’s gedetailleerde tekeningen en routeplan op locatie alles nagebouwd. Ten slotte is eL-Tec wij aan boord gegaan om de bedrijfsinstelling en de proefvaart te verzorgen. Een succesvolle samenwerking waarbij tijd en geld werden bespaard, én de kwaliteit gewaarborgd bleef.

OCEEC is op dinsdag 8 en woensdag 9 oktober in de RAI in Amsterdam. U vindt eL-Tec direct naast de Holland Lounge op stand 1000 C7. Hopelijk tot dan!