Breng je bedrijf onder de aandacht in de offshore energy sector

Op 8 en 9 oktober 2019 vindt Offshore Energy plaats in de Amsterdam RAI. Ook dit jaar organiseert NMT een Holland Paviljoen tijdens deze tweedaagse beurs. Met ruim 10.000 bezoekers en 550 exposanten uit 90 landen kun je in 2 dagen tijd veel (potentiële) klanten ontmoeten. Door deel te nemen aan het Holland Paviljoen kun je opvallen tussen de andere exposanten! Het Paviljoen is namelijk centraal gelegen in Hal 1.

Deelnemen aan Offshore Energy betekent in contact komen en netwerken met hooggekwalificeerde experts en professionals in de olie, gas, offshore wind en marine energy. Laat jij ook je producten en ideeën zien aan nationale en internationale bedrijven op 8 en 9 oktober? Dit kan met een stand op het Holland Paviljoen. NMT zorgt onder andere voor de lunch, koffie, thee en koekjes van jouw stand. Nodig je (potentiële) klanten uit voor de Holland Networking Reception, die ook deel uitmaakt van je deelname aan het Holland Paviljoen.

Wil je nog meer weten over de mogelijkheden van je deelname aan het Holland Paviljoen tijdens Offshore Energy in Amsterdam op 8 en 9 oktober? Neem dan contact op met Joëlla Lucas, zij kan je alles vertellen over de ins en outs!

Meer informatie & aanmelden

Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden.