COMPACT radiografische zender van AUTEC

De nieuwe Autec COMPACT: een krachtige, vrij configureerbare radiografische zender. Hij wordt ingezet voor het op afstand bedienen van toren- en overloopkranen, hydraulische opstellingen en mobiele toepassingen. De transmitter valt op door compacte bouwvorm (260 x 138 x 166 mm, bxhxd!), draagcomfort en optimaal gebruik van het oppervlak bovenop en aan de zijkant van het apparaat. Naast ergonomisch comfort is ook de grote configuratie-flexibiliteit van de COMPACT een belangrijk pluspunt.

Meer informatie

De COMPACT is beschikbaar met FSA technologie en bi-directionele FHSS radio (870/915 MHz) of de 2.4 GHz frequentieband. Beschikbare actuatoren: potentiometers, rotatieschakelaars, selectiehendels, “Pull-up” selectieschakelaars, zijknoppen. Op verzoek kan het apparaat ook met Autec’s nieuwe type ‘CRP’ CAN-receiver gepaard worden. Dit gebeurt eenvoudig en snel, via een kabelverbinding.

Een handsteun in de vorm van een stevige rubber beklede rolbeugel verbetert het gebruikscomfort en de grip voor de operator. Een data-feedback functie geeft de gebruiker belangrijke informatie over de status van de machine. Deze informatie kan worden uitgelezen op een configureerbaar 2.8’’ TFT LCD grafisch kleurenscherm of via 32 LEDs. De knoppen aan de zijkant liggen verzonken in het oppervlak en hebben een groot activeringsgebied. Resultaat: de Autec COMPACT is een goed beschermde, gemakkelijk te gebruiken radio remote control zender. De STOP-knop kan bovenop de zender of aan de zijkant van het bodemgedeelte worden aangebracht. Als klant heb je de optie je eigen logo te laten printen op de menu-template van het bedieningspaneel.

Verdere technische specificaties van de COMPACT zenders zijn ook beschikbaar op onze website: COMPACT AJC , COMPACT FJC. Elma’s salesengineers staan klanten en geïnteresseerden te woord die meer inzicht en toelichting wensen over de kwaliteiten van de nieuwe COMPACT zenders.