Drie opties om het Maritime Awards Gala op 4 november bij te wonen

Het maritieme evenementenseizoen is volop aan de gang! Met begin oktober o.a. de beurs Offshore Energy, diverse themagerichte events vanuit o.a. NMT en nog even en dan is het november. De maand van de ‘Maritime Week’ met o.a. Europort. De aftrap van deze week vindt plaats op het Maritime Awards Gala 2019, op 4 november in De Broodfabriek in Rijswijk. Drie opties om erbij te zijn!

Boek een complete tafel voor jouzelf en je gasten

Op dit moment zijn er nog vier tafels beschikbaar via het Silver Sponsorschap. Boek een tafel voor 10 personen voor €3.250,- exclusief BTW en ontvang daarnaast ook enige exposure voor jouw bedrijf voorafgaand en tijdens het Maritime Awards Gala. Klik hier voor meer informatie.

Nog enkele plaatsen beschikbaar voor individuele aanmeldingen

Aan de drie tafels voor gasten die op individuele basis het Maritime Awards Gala 2019 bezoeken zijn nog 13 plaatsen beschikbaar. De kosten bedragen €255,- excl. BTW per persoon. Klik hier voor meer informatie.

Speciale entreetickets voor Young Professionals

Voor Young Professionals t/m 35 jaar zijn er speciale tickets beschikbaar tegen een gunstig tarief. Bekijk hier de voorwaarden.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over het Maritime Awards Gala contact op met Joëlla Lucas, Coördinator van het gala, via T 088 44 51 024 of E info@maritime-awards.nl.