Europees Dealerschap DRShipEurope Fireproof Marine Material naar Noord Nederlands bedrijf Esme Marine

De verkooprechten van DRShip voor Europa zijn vanaf medio 2019 in handen van het Noord Nederlandse Esme Marine.  ‘We bedienen heel Europa (zonder Spanje en Portugal) dat biedt enorme kansen’, aldus Arjan Nolles Algemeen directeur Esme Marine. Ín DRShip, een middelgrote eigentijdse Chinese producent van brandwerende deuren, wanden, vloeren en plafonds, hebben we de ideale partner gevonden. Een dealerschap van brandwerende materialen voor de scheepsbouw is complementair aan onze zusterorganisatie Esme Marine, welke al jaren actief is in de realisatie van scheepsaccomodaties.

DRShip wordt vanuit China aangestuurd door de tweede generatie, goed engelssprekende directie. DRShip ziet Europa als grote kans, de producten van DRShip zijn kwalitatief hoogwaardig, gecertificeerd en voldoen daarmee aan alle eisen. Doordat we zelf al jaren scheepsaccomodaties bouwen, spreken we dezelfde taal als de klanten van DRShipEurope. Dit vertalen we uiteraard ook in onze dienstverlening.

Door het jonge management in China communiceren we makkelijk en kunnen snel schakelen voor onze klanten. Doordat de productie in China plaats vindt en we samen de supplychain optimaliseren, kunnen we qua prijs en levertijd  heel goed concurreren met de huidige aanbieders van brandwerende materialen voor de maritieme industrie.

De eerste klanten en reacties zijn zeer positief. De verhouding kwaliteit en prijs wordt erg gewaardeerd aldus verkoopdirecteur Jacco Visser. We willen onze klanten ontzorgen, op basis van een algemeen plan zijn we in staat, vlot een uitgekristalliseerd voorstel te kunnen doen. We zijn vanuit onze zusterorganisatie Esme Marine in staat de accommodaties te realiseren mocht dat nodig zijn.

DRShip Europe
www.drshipeurope.com