Europese maritieme beurzen 2022 komen in zicht

De Europese beurzen van 2022 komen in zicht. In januari starten we met Norshipping, in juni vindt Posidonia plaats in Athene en in september SMM in Hamburg. Houd de website in de gaten, binnenkort volgt meer informatie over inschrijving. NMT organiseert op deze beurzen een NL paviljoen in een compleet vernieuwde stijl. Ga jij met ons mee?

Norshipping, Noorwegen

Nor-Shipping staat bekend als een beurs met een sterke focus op innovatie. Noorwegen is daarnaast vooruitstrevend op het gebied van autonoom varen en Blue Economy. Van 10 t/m 13 januari 2022 zijn we op Nor-Shipping in Oslo.

Posidonia, Griekenland

Ongeveer 90% van de wereldhandel gaat via het water. Scheepvaart is daarmee een cruciale schakel in de internationale handel. Het is niet gek dat één van de grotere scheepvaart evenementen in Griekenland plaatsvindt. Van 6 tot en met 10 juni zijn we op Posidonia in Athene, Griekenland.

SMM, Duitsland

Duitsland bouwt voornamelijk grote zeegaande cruiseschepen, jachten en marineschepen. Daarnaast is het land actief in het segment van luxe riviercruiseschepen. Grote scheepswerven in Duitsland zijn bijvoorbeeld Meyer Group in Papenburg, MV Werften in Wismar en FSG in Flensburger. Van 6 tot en met 9 september zijn we op SMM in Hamburg, Duitsland.

Bekijk hier alle aankomende beurzen van 2022.