Europort 2019 vloog voorbij voor Alexander Kühne van Intertech BV

“Het is voorbij gevlogen, deze beursweek. Ik heb me geen seconde verveeld. Voortdurend was ik in gesprek”, meldt Alexander Kühne, Managing Director bij Intertech BV. In hal 1, in het Holland Paviljoen van Netherlands Maritime Technology (NMT), kon je dit bedrijf vinden. Op een prachtige hoekplaats, waar de aanloop van vier kanten kwam. Een van de hoogtepunten van de week voor dit bedrijf was de grote aanvraag voor koppelmeetsystemen door een grote rederij. Intertech BV levert vanuit Zeewolde en Hamburg, i.s.m. diverse leveranciers, producten voor aandrijftechniek zoals koppelmeetsystemen en remvoeringen voor ankerlieren.

Meer informatie

‘Altijd goed om op de hoogte te blijven van wat er in je netwerk speelt’

“Een beurs is eigenlijk een groot sociaal netwerkevenement. Je onderhoudt er je contacten en maakt kennis met nieuwe partijen. Het is altijd goed om je netwerk weer te spreken. Te horen wat er bij hen speelt. Nu en in de toekomst. Op dinsdagochtend begon het al goed. Ik sprak een contactpersoon bij een grote klant die bleek te zijn overgestapt naar een ander bedrijf waar ik al tijden binnen probeer te komen. Nu kan ik daar binnenkort langs.”

‘Kan ik me vast weer aanmelden voor 2021?’

Waarom deelnemen via het Holland Paviljoen is voor Alexander een makkelijke vraag om te beantwoorden. “Je wordt ontzorgd. Het is heerlijk om maandagochtend te zien dat de standbouw voor je is geregeld en om op vrijdag weer te kunnen vertrekken zonder al te veel gedoe. En als collectief val je meer op. Je collega standhouders trekken ook publiek, waarvan iedereen in het Holland Paviljoen weer profiteert. Daarnaast is een juiste locatie kiezen op een beurs key. Hal 1 is perfect. Volgende editie zijn we er weer bij. Kan ik me vast weer aanmelden?”