Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Asia Pacific Maritime 2020 – digitaal

In verband met de uitbraak van het Coronavirus heeft APM Singapore ervoor gekozen de fysieke editie van de beurs te annuleren. Om haar deelnemers en bezoekers de kans te geven zichzelf online te presenteren en potentiële klanten te ontmoeten, organiseren zij in 2020 een digitale versie, met onder andere paneldiscussies, matchmaking en netwerkmomenten. Deze online editie staat gepland van 30 september t/m 2 oktober 2020.

De online editie wordt APM V-Connect genoemd. Professionals uit de industrie die APM V-Connect bijwonen krijgen toegang tot boeiende inhoud die is ontworpen om te inspireren en de wereldwijde gemeenschap in staat te stellen opnieuw verbinding te maken.

De Singaporese markt

Ondanks de tegenwind de afgelopen tijd in met name de offshore-sector, blijft de Singaporese maritieme industrie een grote en krachtige sector. De stadstaat kent een bloeiend maritiem cluster met alle bijbehorende dienstverleners. De Singaporese overheid onderkent het economische belang van de sector. De overheid heeft allerlei initiatieven en regelingen lopen om een hervatting van de groei te promoten. Bovendien is Singapore één van de wereldwijde hubs van de scheepvaart geworden, van waaruit het management over enorme vloten wordt gevoerd. Singapore speelt dan ook een centrale rol in de maritieme sector.

Meer weten? NMT’s marktanalist heeft onderzoek gedaan naar de maritieme industrie in Singapore. Klik hier voor zijn analyse van de Singaporese markt.

Holland Paviljoen in 2020 geannuleerd

Het Holland Paviljoen in 2020 is geannuleerd. Van 16 t/m 18 maart 2022 zal alsnog de 16e editie van APM plaatsvinden in het Marina Bay Sands.

Meer informatie

Voor meer informatie over de digitale editie van APM 2020 en over APM 2022, kun je contact opnemen met Marjan Lacet, Trade Promotion Manager bij NMT, via T: +31 (0)88- 445 10 22 of E: lacet@maritimetechnology.nl