Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

B2B meetings met Bulgaarse maritieme bedrijven uit de regio Varna (VOL)

Heeft u internationale ambities in Bulgarije en wilt u snel de juiste contacten leggen in de regio Varna Bulgarije? Op donderdag 27 oktober organiseert NMT in opdracht van de Drechtsteden B2B meeting sessies. Ruim twintig Bulgaarse bedrijven die actief zijn in de scheepsbouw zijn aanwezig en gaan graag met u in gesprek.

Voorafgaand vindt er een Bulgaars-Nederlands businessforum plaats. U kunt tijdens dit forum kennismaken met de Bulgaarse Deputy Minister van Economische zaken Ljuben Petrov, de (nieuwe) Bulgaarse ambassadeur en burgemeester Ivan Portnih van Varna. Ook de voorzitter van het Drechtstedenbestuur burgemeester Brok is aanwezig. Klik hier voor het programma van het Nederlands-Bulgaars businessforum.

knop_meld_u_aan

B2B Meetings

De bezoekende Bulgaarse bedrijven zijn actief in de scheepsbouw, scheepsreparatie, zeewaardige jachtservice, dienstverlening voor scheepswerven, inspectie van veiligheidsmateriaal, bekabeling, elektronische installaties, onderzoek en ontwikkeling van scheepshydrodynamica, scheepsontwerp, satellietverbinding en communicatie, verf, coating en verlichting. Verder zijn er vertegenwoordigers van de maritieme administratie en advisering, branchevertegenwoordigers, havenvoering en van de zeevaartacademie.

Klik hier voor de complete lijst van bedrijven.

De B2B meetings vinden plaats na afloop van het businessforum vanaf 12.30 -13:00 uur tot 15:30 uur en zijn 15 minuten per bedrijf. Helaas kunt u zich niet meer aanmelden voor de B2B meetings. Wel is het mogelijk om aanwezig te zijn bij het businessforum.

Locatie

Veth Propulsion

Nanengat 17

3356 AA Papendrecht

Kosten

Aan deelname aan het business-forum zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sandra Mollema, Trade Promotion Assistant bij Netherlands Maritime Technology via T 088 445 10 26 of E mollema@maritimetechnology.nl.

knop_meld_u_aan

Deze activiteit wordt u aangeboden in samenwerking met:

Drechtsteden                 Varna                       Drecht Cities Maritime Delta_logo_02_RGB_hr