Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Maritieme etappe Boskalis Beach Cleanup Tour

Hou jij ook van een schoon strand?

Help dan op dinsdag 13 augustus mee opruimen tijdens de maritieme etappe van de Boskalis Beach Cleanup Tour. Tijdens deze tour van Stichting De Noordzee wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt. Voor de maritieme etappe, die mede door NMT wordt gesponsord, zijn 27 plekken voor onze leden beschikbaar. Dus help mee schrijf je in!

De Boskalis Beach Cleanup bestaat uit 31 etappes die plaatsvinden van 1 t/m 15 augustus 2019. Iedere etappe is zo’n 5 tot 10 km lang en daarbij wordt er zoveel mogelijk afval van het strand opgeruimd. Daarmee laat Stichting De Noordzee zien hoeveel afval er op de stranden ligt en in zee terechtkomt.

De etappe van 13 augustus loopt van Wassenaar naar Noordwijk en staat in het teken van schone scheepvaart. NMT vindt een schone zee en een schoon strand belangrijk. Door deze etappe te ondersteunen én met een paar collega’s mee te lopen, willen we ook een steentje bijdragen. Er zijn 27 plekken speciaal voor NMT-leden beschikbaar. Je kunt dus kosteloos deelnemen en terwijl je het strand schoonmaakt gezellig met elkaar netwerken. Je kunt je aanmelden met maximaal 2 personen per bedrijf.

NMT is, net als Stichting de Noordzee, partner in Platform Schone Scheepvaart. Het doel van het Platform Schone Scheepvaart is het reduceren van emissies van schepen op een wijze die de concurrentiepositie en bedrijfsvoering van de Nederlandse maritieme sector ten goede komt of niet schaadt. Het uitgangspunt van het platform is dat milieu en economie samen kunnen en moeten gaan.