Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Breid je netwerk uit in Italië op 22 april tijdens virtuele Superjacht-handelsmissie

Wil jij je netwerk vergroten in Italië en in contact komen met Italiaanse superjachtbouw werven of Italiaanse toeleveranciers? Wij bieden je nu een unieke kans om op een digitale manier nieuwe relaties te ontmoeten of juist weer eens bij te praten met bestaande relaties. Tijdens de virtuele Superjacht-handelsmissie met Toscane op 22 april kan je speeddaten, maar word je ook bijgepraat over de noodzaak om te innoveren. De handelsmissie is interessant voor Nederlandse jachtbouwwerven en toeleveranciers, kortom voor alle leden van de Holland Yachting Group!

De handelsmissie wordt georganiseerd in samenwerking met Marstrat, Deal Drecht Cities, Topsector Water & Maritiem en het Italiaanse Navigo.

Programma

09:00 – 09:45 Het openingswebinar zal een zeer korte presentatie bevatten, gevolgd door een paneldiscussie met 4 CEO’s van vooraanstaande Italiaanse en Nederlandse bedrijven over de noodzaak om te innoveren.

10:00 – 15:45 Verschillende workshops
Elke workshop heeft vier presentaties van 5 minuten van leveranciers, gevolgd door een Q&A. De workshop wordt geleid door een onafhankelijke moderator.

10:00 – 10:45: Workshop Zero emission
11:00 – 12:45: Workshop Energy efficiency
14:00 – 14:45: Workshop Circular Economy
15:00 – 15:45: Workshop WRF Database

10:00 – 17:00: Netwerken / speeddates
Deelnemers krijgen de mogelijkheid om zich op te geven voor speeddates op basis van hun profiel en voorkeur. De netwerk / speeddates mogelijkheden zijn de hele dag beschikbaar.

09:00 – 18:00: ‘Marketplace’
Bedrijven krijgen de mogelijkheid om zichzelf te promoten doormiddel van presentaties en video’s. Dit is ook de hele dag beschikbaar.

17:00 – 17:30: Aperativo Nautico – afsluiting van de dag

Speciale korting voor leden van de Holland Yachting Group

Deelnameprijs aan deze handelsmissie bedraagt € 500,- per persoon. Holland Yachting Group leden mogen deelnemen voor € 350,- per persoon excl BTW. Neem contact op met Eddie Kloosterman via Kloosterman@HollandYachtingGroup.nl voor de kortingscode.

Aanmelden

Aanmelden kan via: https://superyacht-clusters-matching-2021.b2match.io/

Meer informatie

Heb je nog vragen over de Superjacht Handelsmissie met Toscane? Neem dan contact op met Eddie Kloosterman.