Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Commissie Duurzaamheid

Op dinsdag 25 september 2018 komt de commissie Duurzaamheid bij elkaar bij een commissielid in Amsterdam. De commissie duurzaamheid bestaat uit mensen uit de achterban van Netherlands Maritime Technology (NMT) die het interessant vinden om over duurzaamheidszaken na te denken en die hun best willen doen om de gehele sector naar een (nog) hogere mate van duurzaamheid te brengen.

Organisator

Tijdens de bijeenkomsten worden ontwikkelingen op dit gebied besproken en wordt er gekeken welke initiatieven er in de sector en vanuit de vereniging kunnen worden ontplooid. Ook is de commissie betrokken bij het intern en extern duurzaamheidsbeleid van de vereniging en geeft ze haar visie op zaken die vanuit de overheid op de sector afkomen.

De commissie is alleen toegankelijk voor leden van Netherlands Maritime Technology. Ben je benieuwd naar de commissie, zou je graag meer willen weten of je aanmelden als nieuw commissielid? Voor meer informatie klik hier, of neem contact op met Sander den Heijer, Sector Manager bij NMT.