Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Europort 2019 (VOL)

Van 5 t/m 8 november 2019 vindt de beurs Europort plaats in Rotterdam. Netherlands Maritime Technology (NMT) presenteert op de beurs twee Holland Paviljoens; één in hal 1 en één in hal 8. Alleen leden konden in deze Holland Paviljoens een stand boeken.

Zes redenen om te kiezen voor deelname via één van de twee Holland Paviljoens

1) Door de opvallend Nederlandse uitstraling die de Holland Paviljoens typeert, weet de beursbezoeker die op zoek is naar kwaliteit en innovatief vakmanschap jouw bedrijf zeker te vinden.

2) De Holland Paviljoens zijn uitstekend gelegen. Wij organiseren voor je een Holland Paviljoen in de drukbezochte hal 1 en een Holland Paviljoen in hal 8.  Toplocaties voor bedrijven die het verdienen in de spotlights te staan. Kies zelf het gewenste aantal meters. Er geldt een minimale hoeveelheid meters voor je stand, geen maximale.

3) Bespaar tijd en moeite. Neem heerlijk ontzorgd deel aan de beurs, NMT maakt het voor je mogelijk en biedt je ook het comfort van de beschikbaarheid over WiFi en een lekkere lunch.

4) De gezelligheid van het samen met andere Nederlandse maritieme bedrijven deelnemen aan een beurs. Via het Holland Paviljoen bouw je aan en onderhoud je je maritieme netwerk.

5) Nodig al je (potentiële) klanten uit voor de Holland Networking Reception.

6) NMT brengt de ‘Hollandse touch’ mee. We zorgen ervoor dat je je dag kunt starten met verse koffie. Ook kaas, pepermuntjes en drop ontbreken niet en op deze beurs bedienen we jou en je klanten met een verse Hollandse stroopwafel en/of een Hollandse Nieuwe.

Holland Paviljoen

Deelname is inclusief:

  • Standbouw inclusief uiting van je bedrijfslogo en bedrijfsnaam
  • Standinventaris, elektra en verlichting
  • Gezamenlijke centrale lounge met catering, inclusief lunch
  • Holland netwerkreceptie
  • Gezamenlijke PR
  • WiFi beschikbaar op het Holland Paviljoen
  • Ondersteuning vanuit NMT

Oppervlakte paviljoen

695 m2 (Hal 1) en 355 m2 (Hal 8)

Europort

Met ruim 1.000 exposanten en bijna 30.000 bezoekers behoort Europort tot de grootste maritieme vakbeurzen ter wereld. Europort heeft een sterke focus op geavanceerde technologie en complexe scheepsbouw en is dé ontmoetingsplaats bij uitstek voor maritieme pioniers. Europort biedt bezoekers uit binnen- en buitenland een compleet overzicht van de nieuwste technologieën en innovaties voor de maritieme industrie wereldwijd. Het beurs- en congresprogramma bedient het volledige maritieme spectrum: van zeevaart tot offshore, van baggerij tot visserij, van binnenvaart tot marine en superjachten. In 2017 bezochten ruim 30.000 bezoekers uit 93 landen de beurs. Met 1.100 exposanten (uit 40 verschillende landen) verspreid over tien hallen met 14 landenpaviljoens en een totale oppervlakte van 45.000m2 gaf de beurs een compleet beeld van de maritieme industrie.

De Nederlandse markt

Na enkele zeer zware jaren is de wereldscheepbouw vanaf medio 2017 gaan aantrekken. De aantallen orders liggen echter nog steeds duidelijk onder de aantallen die we voor 2016 zagen. Toch ziet het er voorlopig weer een stuk beter uit: de wereldhandel is onverwacht goed hersteld, er is een nieuwe wereldwijde zwavelwetgeving op komst per 2020, de Ballastwaterconventie is in werking getreden en zelfs de offshore olie- en gasindustrie begint voorzichtig weer licht aan het einde van de tunnel te zien. Dit gaat allemaal leiden tot aantrekkende markten voor nieuwbouw en reparatie.

Er zijn de laatste jaren de nodige klappen gevallen bij werven en toeleveranciers, maar de Nederlandse industrie lijkt zich vrij goed staande te hebben gehouden, al is nog niet alle pijn voorbij. Een rondgang langs werven en toeleveranciers in Nederland leert ons echter dat men in het algemeen de toekomst weer een stuk zonniger bekijkt en dat er weer meer werk onderhanden is. Hoe dat komt? Nederlandse werven en toeleveranciers hebben sterk ingezet op hun specialisme: de bouw van baggerschepen is sterk teruggekomen, de jachtbouw blijft sterk, de bouw van schepen voor overheidstaken trekt aan en de binnenvaart en visserij doen het een stuk beter dan de laatste jaren (al is de visserij natuurlijk wel omgeven door een aantal onzekerheden). Ook pakken Nederlandse toeleveranciers het nodige werk mee uit sectoren waar de bouw vooral in het buitenland plaatsvindt, zoals de cruise-sector en de bouw van grote handelsschepen.

Nederlandse bedrijven uit de maritieme sector zitten overal, zijn flexibel, kunnen snel handelen en zitten boordevol innovaties. Redenen genoeg om weer je licht op te steken op Europort!

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Joëlla Lucas (Trade Promotion Manager NMT) via T 088 44 51 024 of lucas@maritimetechnology.nl.