Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

LeanShips Final Conference

Ben je ook nieuwsgierig naar oplossingen die te maken hebben met de impact op brandstof, CO2 besparing en luchtvervuiling? Kom dan naar de eindconferentie “LeanShips – Tangible solutions to reduce shipborne emissions” op woensdag 17 april 2019 op de SS Rotterdam.

Hier worden de innovatieve resultaten van het LeanShips project zelf en zijn projectdemonstrateurs gepresenteerd. Ook andere gerelateerde projecten worden besproken. Bovendien wordt een aantal tastbare oplossingen aangereikt om scheepsemissies te verminderen op het gebied van regelgeving en alternatieve energie en brandstoffen. Verder omvat de conferentie een interactieve paneldiscussie met panelleden en het publiek.

Sinds de lancering van het LeanShips project op 1 mei 2015 heeft het LeanShips-project onderzoek gedaan naar de effectiviteit en betrouwbaarheid van energiebesparende en emissie reductie technologieën. Het project met zijn 41 Europese partners, waaronder fabrikanten van apparatuur, scheepswerven en reders uit twaalf EU-lidstaten en een geassocieerde lidstaat, ondersteunt de ontwikkelingen die nieuwe en bestaande schepen efficiënter en minder vervuilend maken.

De bijdrage voor het bijwonen van de conferentie bedragen € 75,- (excl. BTW) met een maximaal aantal gasten van 200 personen.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden

The LeanShips project has received funding from the European Union Horizon 2020 Program ([H2020 2014 – 2021 Call 2014]) under grant agreement n° 636146.