Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Maritieme Introductie

De training Maritieme Introductie is vernieuwd! De training is compacter gemaakt (1,5 dag i.p.v. 2 volle dagen) en vast onderdeel van de training is een bezoek aan een scheepswerf. Deze keer wordt één van de scheepswerven van Royal IHC bezocht. Maak snel en effectief kennis met de veelzijdige maritieme wereld!

Als nieuwe medewerker heb je vanaf dag één contact met scheepswerven, toeleveranciers en andere maritiem georiënteerde organisaties. Onervarenheid kan leiden tot onbegrip. Dit is geen uniek probleem, het speelt in de gehele branche. Deze training biedt jou zeker uitkomst!

Gedurende de introductietraining krijg je inzicht in de verschillende facetten van de Nederlandse scheepsbouw. De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod:

  • De maritieme markt en marktontwikkelingen
  • Verschillende scheepstypes en scheepsonderdelen
  • Ontwerp- en bouwproces van een schip
  • Bekijk, ruik & hoor het productieproces van dichtbij tijdens de excursie!

Doelgroep

De Maritieme Introductie training is gericht op deelnemers zonder technische achtergrond. Voor iedereen met een technische achtergrond, maar zonder scheepsbouwkundige kennis raden we aan de training Scheepsbouw voor niet-scheepsbouwers te volgen.

Trainingsdata

12 en 13 februari 2019

Trainingsduur

1,5 dagen

Trainingstijden

09.00 – 17.00 uur

Locatie

Netherlands Maritime Technology (NMT) aan de Boompjes 40 in Rotterdam.

Deelnemers

Minimaal 15 en maximaal 20 personen

Kosten

Leden NMT: € 650,-
Niet-leden: € 850,-

De vermelde bedragen zijn inclusief materialen en naslagteksten, exclusief BTW. Voor de lunch wordt gezorgd. Vervoer van en naar de scheepswerf is op eigen kosten.

Benieuwd naar in-company mogelijkheden? Wij verzorgen graag een offerte voor je. Neem contact op met NMT via T 088 44 51 000.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laura Brouwer, Event Manager bij NMT.