Maritime Awards Gala 2019

In 2019 vindt de veertiende editie van het Maritime Awards Gala plaats op maandag 4 november, de avond voorafgaand aan de beurs Europort. De locatie en het programma van het gala worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Traditiegetrouw maakt het Maritime Awards Gala onderdeel uit van de Maritime Week (2 november tot en met 9 november 2019), waarin de gehele maritieme sector in de kijker wordt gespeeld.

Organisator

Maritime Awards Gala

Tijdens het Maritime Awards Gala worden vijf Maritime Awards uitgereikt ten overstaande van maritieme professionals, de politiek en pers. De vijf awards Maritime Award KNVTS Schip van het Jaar, Maritime KVNR Shipping AwardMaritime KNVTS Schip van het Jaar, Maritime Innovation Award, Maritime Designer Award en de Maritime RNLN Van Hengel-Spengler Award zetten samen de topinnovaties van de maritieme cluster in de spotlights.

Bekijk hier een impressie van het Maritime Awards Gala 2018

Wilt u het Maritime Awards Gala bijwonen? Bekijk de deelnamemogelijkheden op www.maritime-awards.nl.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over het Maritime Awards Gala contact op met Joëlla Lucas, coördinator Maritime Awards Gala, via E lucas@maritimetechnology.nl of T 088 44 51 024.