Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Maritime Innovation Experience 2016

Ontmoetingen, inspiratie en kennisuitwisseling tussen maritiem-technische bedrijven en studenten, dat is de Maritime Innovation Experience. De vijfde editie van dit event vindt dit jaar plaats op donderdag 3 november in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. Meld uw bedrijf nu vast aan en deel tijdens de Maritime Innovation Experience uw kennis over succesvolle innovaties met circa 250 tot 300 toekomstige werknemers.

Filmpje voorgaande editie

Programmaonderdelen

De Maritime Innovation Experience start om 09.00 uur en duurt tot 13.30 uur. Als bedrijf kunt u op verschillende manieren aan de Maritime Innovation Experience 2016 deelnemen:

Centrale Markt
Met een plek op de Centrale Markt kunt u op een laagdrempelige manier studenten enthousiasmeren voor uw bedrijf, innovaties en de maritieme sector. Hier heeft u tevens de gelegenheid om vacatures, stage- en afstudeermogelijkheden voor uw bedrijf te promoten.

Workshops
Voor een beperkt aantal deelnemers aan de Centrale Markt is er gelegenheid om een workshop te verzorgen. Pak deze kans en meld u aan voor het geven van een korte workshop over uw maritieme product, proces of service.

Aanwezige opleidingen (stand van zaken juli 2016):

  • Middenkader engineering (mbo & Associate Degree)
  • Werktuigbouwkunde (mbo)
  • Mechatronica (mbo en hbo)
  • Maritieme techniek (hbo)
  • Logistics Engineering (hbo)
  • Scheeps- en jachtbouw (mbo)
  • Algemene operationele techniek – offshore (mbo)

Inschrijven en kosten

Er is beperkt ruimte beschikbaar, aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Na het sluiten van de inschrijving ontvangt u informatie over het inrichten van uw presentatieruimte en het programma. Indien u zich opgegeven heeft voor het geven van een workshop wordt contact met u opgenomen voor meer informatie.

De kosten voor deelname bedragen € 275,- excl. BTW. Kosten worden achteraf in rekening gebracht per factuur, welke wordt verzonden door Netherlands Maritime Technology.

Klik hier om uw bedrijf aan te melden.

Poster

Download hier de poster van de Maritime Innovation Experience. Hang hem op in uw ontvangstruimte en/of verspreid de poster digitaal.

Projectpartners

De Maritime Innovation Experience wordt georganiseerd door het RDM Centre of Expertise, Centrum voor Innovatief Vakmanschap Maritiem (Da Vinci College en STC-group), InnovationQuarter, TKI Wind op Zee en Netherlands Maritime Technology. Het event wordt mede mogelijk gemaakt door het samenwerkingsverband Maritime Delta.

Maritime Week

E-mail handtekening MW met balk
De Maritime Innovation Experience vindt plaats tijdens de Maritime Week die van 29 oktober tot en met zaterdag 5 november wordt gehouden. De maritieme sector staat onder het thema ‘Ervaar de toekomst’ een week lang in het teken van kennisdeling, zelf bleven én ervaren welke opleidings- en carrièremogelijkheden de maritieme sector te bieden heeft.

Meer informatie

Klik hier voor een impressie van de Maritime Innovation Experience 2015. Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Sanne de Vleeschhouwer, Innovation Manager via T 088 44 51 032 of E vleeschhouwer@maritimetechnology.nl.