Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Marktkansensessie India op maandag 20 juni in Rotterdam!

Benieuwd naar de mogelijkheden in de maritieme sector van India? Om een groei te stimuleren van de Indiase maritieme sector, is het Indiase Ministry of Port, shipping and waterways gekomen met de ‘Maritime India Vision 2030’. Wat deze visie inhoudt en de kansen die het biedt voor Nederlandse bedrijven wordt uitgelegd door o.a. de Nederlandse Consul Generaal in Mumbai, Bart de Jong. Ben je erbij op maandag 20 juni van 11.00 uur tot 13.00 uur in Rotterdam?

Programma

  • 10.30 Inloop
  • 11.00 Presentaties
    • Mr. Edwin Kleingeld, Ministry of Infrastructure and Water Management vertelt u meer over de langdurige samenwerking tussen Nederland en India in de maritieme sector.
    • Mr. Bart de Jong, Consul Generaal in Mumbai schetst het landschap van de Indiaase maritieme sector en de mogelijke kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven.
    • Mr. Richard van Liere, Consultant – Ministry of Infrastructure and Water Management & Project Manager – STC Nestra; over het programma van komend jaar met verschillende bijeenkomsten / samenwerkingen.
  • 12.00 Lunch en netwerken
  • 13.00 Einde

Voor wie?

Nederlandse maritieme bedrijven die interesse hebben om zaken te doen of al zakendoen met India. De sessie is geschikt voor havens, reders, scheepsbouwers en maritieme toeleveranciers.

Locatie?

Kantoor van Netherlands Maritime Technology.
Willemswerf, 14e verdieping
Boompjes 40 Rotterdam

Parkeren

In De Willemswerf is het aantal beschikbare parkeerplaatsen voor bezoekers beperkt. Hierdoor kunt u helaas niet op ons kantoor parkeren. De Willemswerf ligt op loopafstand van NS Station Blaak en  Bus- en Metro station. Komt u toch met de auto naar De Willemswerf vindt u een overzicht van de mogelijkheden hier.

Kosten?

De sessie wordt u aangeboden door de NML Trade Council en is geheel kosteloos.

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link. Je krijgt een bevestiging van aanmelden maar deze kan in de spambox terechtkomen. Aanmelden kan tot en met 15 juni.