Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Maritime Delta Student Challenge

Op dinsdagmiddag 30 maart vindt de Maritime Delta Student Challenge plaats via een online platform. Tijdens dit evenement mogen bijna 200 technische mbo studenten de hemd van het lijf vragen van zeven maritieme bedrijven.

 

Doelgroep

De Maritime Delta Student Challenge is gericht op studenten die een technische mbo-opleiding volgen in Zuid-Holland. Dankzij dit event komen zij, buiten de muren van het klaslokaal, op een informele manier in aanraking met maritieme innovaties. Er sluiten zo’n dan 190 eerste- en tweedejaars mbo studenten, niveau 3 /4 aan. Hierbij ligt de focus op Scheeps- en jachtbouw van het STC en Smart Technology van het Da Vinci College.

Meet & Greet

Studenten en bedrijven hebben  aan het begin van de ochtend gelegenheid om elkaar te ontmoeten tijdens de Meet & Greet. Bedrijven kunnen vertellen over innovaties, maar ook over stagemogelijkheden en leerwerkplekken.

Programma

Het programma bestaat uit bedrijfspresentaties van Damen, Oceanco, Van der Leun, Feadship, VAF Instruments, Wärtsilä en Royal Roos. Hierna hebben de studenten dik een uur de tijd om vragen te stellen aan de bedrijven tijdens de Meet & Greet. Ook kunnen ze gastlessen volgen over de maritieme sector of LinkedIn.

Projectpartners

De Maritime Delta Student Challenge wordt georganiseerd door NMT, het Da Vinci College, STC-Group en InnovationQuarter. Het event wordt mede mogelijk gemaakt door het samenwerkingsverband Maritime Delta.

Voorzorgsmaatregelen rondom COVID-19

Op basis van de huidige COVID-19 ontwikkelingen is ervoor gekozen om het evenement online door te laten gaan.