Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Navais Webinar Series

De wereldwijde concurrentie is hevig. Om het wereldleiderschap op het gebied van complexe en zeer gespecialiseerde schepen te behouden, moeten Europese scheepsbouwers zich aanpassen. Door op maat gemaakte innovatieve concepten te ontwikkelen die efficiënt kunnen worden ontworpen en gebouwd. NAVAIS speelt in op deze behoefte. Wil je meer informatie over de voortgang van het NAVAIS-project? Neem dan deel aan de webinarserie.

Het NAVAIS-project richt zich op veerboten en multifunctionele werkboten, waarbij duurzaamheid is geïntegreerd in het ontwerp van de schepen. NAVAIS ondersteunt de overgang van een engineered-to-order-bedrijfsmodel naar een assemble-to-order-bedrijfsmodel. Dit zorgt voor kortere doorlooptijden van processen, constante kwaliteit, lagere ontwerp- en productiekosten en een betere integratie van de mkb-toeleveringsketen. Hierdoor wordt het concurrentievermogen van de Europese scheepsbouwindustrie vergroot.

Tijdens de 3 webinars zullen we je niet alleen informeren over de voortgang van het project, maar je ook op de hoogte brengen van verschillende andere gerelateerde ontwikkelingen. Waaronder het door de EC gefinancierde TrAM-project en inspiratie van buiten de maritieme industrie.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.