Dit evenement is geweest Bekijk komende evenementen
Voltooid, rechts vindt u enkele alternatieven

Netwerkbijeenkomst & Algemene Ledenvergadering

Helaas kan de netwerkbijeenkomst zoals deze gepland stond bij Bolidt niet doorgaan vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. Desondanks is er genoeg reden om op donderdag 25 november online aan te schuiven voor onze Algemene ledenvergadering (ALV). We hebben een interessant programma samengesteld.

 

 

ALV

Vanaf 15.30 heet NMT-voorzitter Bas Ort je welkom voor de Algemene Ledenvergadering van HME, VNSI en NMT. Aansluitend geeft René Berkvens een presentatie over de ontwikkelingen binnen de Damen Shipyard Group.

Paneldiscussie

Vanaf 16.10 uur start de paneldiscussie over de Effecten van EU Green Deal op de maritieme sector. Brussel heeft een enorm pakket aan voorstellen gedaan onder de naam ‘fit for 55’ om de Europese klimaatambitie te halen. Onder leiding van EU-lobbyist Harriët Slager gaan NMT’s Sander den Heijer, SEA-Europe voorzitter René Berkvens, Wärtsilä directeur Gert-Jan van Goch en reder Sam Gombra (ETA-Shipping) met elkaar in discussie over de impact die de voorstellen hebben op de maritieme sector als geheel en op onze maritieme maakindustrie. Heeft Brussel wel voldoende aandacht voor de unieke kenmerken van onze sector? Sluiten de voorstellen wel voldoende aan op de praktijk en kunnen we hier nog invloed op uitoefenen?

Programma

  • 15.15 – 15.30 uur: Start inloggen
  • 15.30 – 16.00 uur: Algemene Ledenvergadering NMT, VNSI en HME
  • 16.00 – 16.10 uur: Presentatie over de ontwikkelingen binnen de Damen Shipyard Group
  • 16.10 – 16.45 uur: Paneldiscussie over impact nieuwe EU klimaatmaatregelen op  maritieme sector
  • 16:45 uur: Einde

 

 

Deelnemers die zich al hadden aangemeld ontvangen persoonlijk een herbevestiging van hun deelname. Heb je je nog niet ingeschreven, doe dat dan snel!