NMT Café: De maakbaarheid van een sterke reputatie – Maarten Halsema van IVM Reputatie

Voorafgaand aan de zomervakantie heeft NMT een reeks NMT Cafés georganiseerd. Na een zomerstop gaan wij op 3 september weer door met de online sessies, nu om de week en op donderdag. Tijdens het twee-wekelijkse NMT café ontmoet je online collega NMT-leden, tijdens interessante kennissessies. Op 1 oktober hoor je in het NMT-café meer over:

Organisator

De maakbaarheid van een sterke reputatie

Voor bedrijven in de maritieme maakindustrie is reputatie een zeer waardevolle asset. Alles wat je zegt, doet en wat anderen over jouw bedrijf of merk zeggen, bepaalt de reputatie. Met een goede reputatie geven beleidsmakers, opdrachtgevers en leveranciers jouw organisatie een voorkeurspositie. Dat betekent: een hogere reputatiewaarde, een positieve impact op de samenleving en economische groei. Gelukkig laat een reputatie zich tegenwoordig goed sturen en kun je beschikken over een rijk pallet aan middelen om de positie op de shortlist van klanten en prospects te versterken. Maarten Halsema, Managing Director bij IVRM Reputatie deelt graag zijn kennis en beantwoordt al jullie vragen!

Twee-wekelijks online netwerkmoment

Om de donderdag organiseren we van 16.00 tot 17.00 uur een online netwerkmoment via ZOOM. Het allerbelangrijkste hierbij is natuurlijk dat NMT leden elkaar weer kunnen ontmoeten en horen hoe het bij elkaar gaat. Dus wil je in contact komen met andere leden om ervaringen te delen, vragen te stellen of gewoon om elkaar even te spreken, schrijf je dan in.

Schrijf je ook in voor de andere NMT-cafés:

  • 3 september: Zo geeft Artificial Intelligence de maritieme sector een innovatie- en digitaliseringsboost – Geert Schouten van Shipbuilder
  • 17 september: Terug naar kantoor; update arbeidsrecht na corona, hoe ver mag je als werkgever en werknemer gaan? – Zwartbol Advocaten
  • 1 oktober: De maakbaarheid van een sterke reputatie – Maarten Halsema van IVRM reputatie
  • 15 oktober: Samenwerken & grenzen verleggen – Jan van Halst

Zien we jou bij een of meer van onze NMT cafés?