NMT Café: De maakbaarheid van een sterke reputatie – Maarten Halsema van IVM Reputatie

Tijdens het NMT café ontmoet je online niet alleen collega NMT-leden, maar vergroot je ook je kennis. Op donderdag 29 oktober leer je meer over:

De maakbaarheid van een sterke reputatie

Voor bedrijven in de maritieme maakindustrie is reputatie een zeer waardevolle asset. Alles wat je zegt, doet en wat anderen over jouw bedrijf of merk zeggen, bepaalt de reputatie. Met een goede reputatie geven beleidsmakers, opdrachtgevers en leveranciers jouw organisatie een voorkeurspositie. Dat betekent: een hogere reputatiewaarde, een positieve impact op de samenleving en economische groei. Gelukkig laat een reputatie zich tegenwoordig goed sturen en kun je beschikken over een rijk pallet aan middelen om de positie op de shortlist van klanten en prospects te versterken. Maarten Halsema, Managing Director bij IVRM Reputatie deelt graag zijn kennis en beantwoordt al jullie vragen!

Twee-wekelijks online netwerkmoment

Om de donderdag organiseren we van 16.00 tot 17.00 uur een online netwerkmoment via ZOOM. Het allerbelangrijkste hierbij is natuurlijk dat NMT leden elkaar weer kunnen ontmoeten en horen hoe het bij elkaar gaat. Dus wil je in contact komen met andere leden om ervaringen te delen, vragen te stellen of gewoon om elkaar even te spreken, schrijf je dan in.